Εξαιρετικά σπάνιο: Μωρό γεννιέται μέσα στον αμνιακό σάκο, μοιάζει απόκοσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Εξαιρετικά σπάνιο: Μωρό γεννιέται μέσα στον αμνιακό σάκο, μοιάζει απόκοσμο [εικόνες]

Η γέννηση του μικρού Νώε. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απίστευτη και εξαιρετικά σπάνια στιγμή (συμβαίνει μία φορά ανά 100.000 γεννήσεις) που ένα μωρό έρχεται στον κόσμο μέσα στον ανέπαφο αμνιακό του σάκο, κατέγραψε μία φωτογράφος.

Οι εκπληκτικές εικόνες τραβήχτηκαν στο νοσοκομείο Praia da Costa στην πόλη Βίλα Βέλα της Βραζιλίας από την φωτογράφο Τζάνα Μπραζίλ, η οποία ειδικεύεται στις γεννήσεις μωρών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JanaBrasil Fotografia (@janabrasilfotografia) στις 30 Ιαν, 2019 στις 5:37 πμ PST

Στις φωτογραφίες, το νεογέννητο μωρό, που πήρε το όνομα Νώε από την μητέρα του Μονίκ Βαλάσκο, φαίνεται μέσα στον ανέπαφο αμνιακό σάκο, αφότου ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή. Ολόκληρο το σώμα του Νώε είναι μέσα στο υγρό του αμνιακό σάκου, με αποτέλεσμα να του δίνει μια απόκοσμη εμφάνιση.

Οι ειδικοί λένε ότι η γέννα ενός μωρού μέσα στον αμνιακό σάκο (χωρίς να έχει σπάσει) συμβαίνει μία φορά σε κάθε 80.000 – 100.000 φυσικές γεννήσεις και δεν θέτουν σε κίνδυνο το μωρό ή την μητέρα. Θεωρείται ότι είναι λιγότερο συνηθισμένο κατά την διάρκεια καισαρικής τομής, επειδή συνήθως το νυστέρι τρυπά τον αμνιακό σάκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JanaBrasil Fotografia (@janabrasilfotografia) στις 30 Ιαν, 2019 στις 5:36 πμ PST

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και συγκέντρωσαν χιλιάδες σχόλια.

Η μητέρα του μικρού Νώε, 34 ετών, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Άνθρωποι από όλο τον κόσμο αναδημοσιεύουν τις φωτογραφίες μας και μας αναζητούν. Τον είδα να γεννιέται. Έκλαψα πολύ. Είναι ένα συναίσθημα που δεν έχει μέγεθος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JanaBrasil Fotografia (@janabrasilfotografia) στις 30 Ιαν, 2019 στις 5:34 πμ PST


Η Μπραζίλ έχει αφιερωθεί στην φωτογράφηση γεννήσεων εδώ και τρία χρόνια και είπε: «Είναι αδιανόητο να καταγράφεις τη στιγμή της γέννας. Αλλά δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο, όπως στην περίπτωση του Νώε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JanaBrasil Fotografia (@janabrasilfotografia) στις 19 Ιαν, 2019 στις 2:04 μμ PST


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ