Europa League: Απόψε η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: Απόψε η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου [βίντεο]

Φωτογραφία Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- δίνει απόψε ο Ολυμπιακός (19:55) για τη φάση των 32 του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο Καραϊσκάκη την Ντιναμό Κιέβου με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Πέδρο Μάρτινς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού (πλην του Ομάρα) αφού και ο Κώστας Φορτούνης θα είναι στη διάθεσή του. Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Νορβηγός μπακ, ο Γιαννιώτης και όσοι φυσικά δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα του Europa.

Η πιθανότερη ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι: Σα στο τέρμα, Τσιμίκας – Τοροσίδης αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα, στην άμυνα, Βούκοβιτς – Σισέ δίδυμο στα στόπερ, μπροστά τους Καμαρά και Γκιγιέρμε, επιτελικός ο Φορτούνης, Ντίας και Ποντένσε στα εξτρέμ και σέντερ φορ ο Χασάν.

Μαρτίνς: Θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ο Ολυμπιακός

Την πεποίθηση πως οι παίκτες του θα ξεπεράσουν την ήττα από τον ΠΑΟΚ και στο αυριανό ματς με τη Ντιναμό Κιέβου για την φάση των «32» του Europa League, θα δείξουν εγωισμό και θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είναι σημαντικό το ότι έχουμε ένα τόσο σπουδαίο ματς μπροστά μας. Από τον Ιούνιο είχαμε στόχο να βρεθούμε εδώ και να προχωρήσουμε ακόμη πιο πέρα. Έχουμε την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε σε αυτό και να ξεχάσουμε ό,τι έγινε την Κυριακή. Όπως είδαμε όλοι, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για να το διαχειριστούμε. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να διορθώσουμε τα λάθη του περασμένου αγώνα και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

Στην ερώτηση αν το πρώτο ματς είναι καθοριστικό για την πρόκριση: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι καθοριστικό. Σε αυτή τη φάση η πρόκριση κρίνεται σε δύο αγώνες. Ακόμα και αν νικήσουμε αύριο, δεν θα μπορούμε να πούμε ότι προκριθήκαμε. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, με ποιότητα και νεαρούς διεθνείς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα θα γίνει ένα δύσκολο ματς. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε αύριο το πλεονέκτημα, αλλά σίγουρα δεν κρίνεται κάτι σε έναν αγώνα».

Για την κατάσταση που βρίσκονται ο Κώστας Φορτούνης και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Ο Ομάρ δεν είναι έτοιμος, αλλά ο Φορτούνης θα είναι αύριο στο ματς. Πήγε κανονικά η αποθεραπεία του, προπονήθηκε σήμερα και θα είναι έτοιμος να παίξει».

Σχετικά με την Ντιναμό Κιέβου ο Πέδρο Μαρτίνς: «Έχουμε δει πολλά παιχνίδια της, έχει παίξει επτά φιλικά το τελευταίο διάστημα και έτσι έχουμε εικόνα. Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για αυτούς, αλλά είναι το πρώτο μετά από μια διακοπή. Είναι η ίδια ομάδα, με τον ίδιο προπονητή και με δύο προσθήκες. Ξέρουμε τη φιλοσοφία τους, είναι αντίστοιχη με την δική μας. Διαθέτει ποιότητα και καλούς παίκτες. Ξέρουμε πώς παρουσιάζεται στους αγώνες της. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο τι περιμένουμε να δούμε. Ξέρουμε ποιό είναι το αγωνιστικό στιλ της. Δεν είναι δύσκολο για εμάς να την μελετήσουμε. Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν επηρεάζει την ταυτότητα της ομάδας και το πώς θα παρουσιαστεί».

Για το αν περιμένει να δει αντίδραση μετά την Τούμπα, ο προπονητής του Ολυμπιακού: «Σίγουρα περιμένω να βγάλουν οι παίκτες μου ποδοσφαιρικό εγωισμό. Η ομάδα θα προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζονται. Ήταν ο στόχος μας να βρισκόμαστε εδώ και να συνεχίσουμε. Η ομάδα έχει τους στόχους της και θέλει να δώσει απαντήσεις και να προχωρήσει. Ξέρουμε τις υποχρεώσεις μας. Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τους φιλάθλους μας. Όλοι οι παίκτες αυτής της ομάδας έχουν δείξει ότι είναι παρόντες στις δύσκολες στιγμές και να είστε σίγουροι πως θα το κάνουν ξανά».

Τέλος για το αν σκέφτεται το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το αυριανό ματς. Δεν σκεφτόμαστε τη συνέχεια. Η ενέργειά μας είναι συγκεντρωμένη σε αυτό το παιχνίδι. Αμέσως μετά από αυτό θα σκεφτούμε και το ντέρμπι που ακολουθεί».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ