Χαμός στην Ιντερ με τον Ικάρντι: Του πήραν το περιβραχιόνιο του αρχηγού - iefimerida.gr

Χαμός στην Ιντερ με τον Ικάρντι: Του πήραν το περιβραχιόνιο του αρχηγού

Φωτογραφία AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για τον Μάουρο Ικάρντι στην Ιντερ.

Η δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ομάδας για τη στάση του Αργεντινού επιθετικού αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2021 έφερε ραγδαίες εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Ίντερ πήρε το περιβραχιόνιο από τον Ικάρντι και έκανε γνωστό μέσω... Twitter πως επόμενος αρχηγός των «νερατζούρι» θα είναι ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Λίγες ώρες μετά την αφαίρεση της αρχηγίας στον Μάουρο Ικάρντι, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποκάλυψε ότι είχε στην αποστολή τον Αργεντινό αλλά εκείνος αρνήθηκε να ταξιδέψει στη Βιέννη για τον αγώνα του Europa League με τη Ραπίντ.

«Η απόφαση να του αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο δεν ήταν εύκολη. Ηταν μια οδυνηρή απόφαση που πάρθηκε για το καλό του συλλόγου. Ο Ικάρντι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα όμως δεν ήθελε να είναι σε αυτή. Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω τα πράγματα που διαταράσσουν την ηρεμία της ομάδας και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι», είπε ο τεχνικός της Ιντερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαουρο ικαρντι Ίντερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ