Η Pippa είναι πάντα επίκαιρη - iefimerida.gr

Η Pippa είναι πάντα επίκαιρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το νέο πρόσωπο που λατρεύουν να μισούν τα media διεθνώς, την αδελφή της φρεσκοπαντρεμένης Δούκισας Κάθριν.

Καινούργιο κοσκινάκι βρήκαν τα media με την Pippa Middleton, την αδερφή της πρώην Κέιτ και νυν Δούκισσας Κάθριν. Με τον γνωστό τρόπο ειδικά των βρετανικών ταμπλόιντ να λατρεύουν και να καταποντίζουν με διαφορά μερικών ωρών ένα διάσημο πρόσωπο, αφού πρώτα την έκραξαν γιατί κατά την άποψή τους φόρεσε πολύ στενό φόρεμα στο γάμο και έκλεψε την παράσταση από την αδερφή της (με εκφράσεις και μένος που άγγιξε το bullying), μετά, όταν κατάλαβαν ότι ο κόσμος τη συμπαθεί, άρχισαν να ταΐζουν το κοινό περισσότερη Pippa.

Και μετά απ’ αυτή τη σοβαρή εισαγωγή, πάρτε κι από μας 10 πράγματα που πρέπει (πρέπει, λέμε) να ξέρετε για την Pippa Middleton:

1. Η Philippa Charlotte Middleton είναι 27 ετών, και το μεσαίο παιδί της οικογένειας. Παρ’ όλο που στα αγγλικά το όνομά της ούτε από μακριά δεν θυμίζει αυτό που σημαίνει στα ελληνικά, λέγεται ότι έχει ζητήσει να τη φωνάζουν στο εξής Φιλίπα.

2. Αυτή τη στιγμή βγαίνει με τον 30χρονο χρηματιστή και πρώην παίκτη του κρίκετ Alex Loudon, που είναι φίλος του πρίγκιπα Γουίλλιαμ. Τα έχουν ένα χρόνο και φαίνεται να πηγαίνουν σοβαρά. Ο φίλος της ήταν στο γάμο, κάθισε μαζί με την οικογένεια Middleton, και ακούγεται ότι ετοιμάζεται αρραβώνας (ω, της κατινιάς).

3. Όλοι οι πρώην της είναι γόνοι πλούσιων οικογενειών και αριστοκράτες.

4. Σπούδασε αγγλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και μετά εργάστηκε ως οργανώτρια εκδηλώσεων. Διευθύνει επίσης το The Party Times, ένα online περιοδικό για την επιχείρηση των γονιών της.

5. Το Tatler την ανακήρυξε το 2008 τη Νούμερο Ένα Ελεύθερη Κοπέλα της Καλής Κοινωνίας.

6. Είναι κολλητή με την Chelsy Davy, τη φίλη του πρίγκιπα Χάρι, με την οποία ο Χάρι χωρίζει και τα ξαναφτιάχνει κατά καιρούς.

7. Ο κώλος της έχει πολλούς φίλους στο Facebook. Η σελίδα Pippa Middleton Ass Appreciation Society έχει αυτή τη στιγμή σχεδόν 150.000 like.

8. Πριν τον πριγκηπικό γάμο, τα μίντια της είχαν δώσει το παρατσούκλι «Perfect Pippa», για την εμφάνισή της και την άνεσή της μπροστά στο φακό των παπαράτσι.

9. Βοήθησε στο σχεδιασμό του πάρτι που έγινε στο παλάτι του Μπάκινγχαμ μετά τη δεξίωση. Ζήτησε να κρεμάσουν ντισκομπάλες απ’ το ταβάνι της αίθουσας, πράγμα που φυσικά δεν άρεσε στο παλάτι (χαλαρώστε και λίγο εκεί στο παλάτι!).

10. Τώρα που παντρεύτηκε η Κέιτ, η Pippa δικαιούται να χρησιμοποιεί το προηγούμενο οικόσημο της Κέιτ, που αντιπροσωπεύει μια ανύπαντρη γυναίκα των Middleton (μες στο φεμινισμό η βρετανική μοναρχία. Γιατί δεν της μαρκάρουν και το αυτί σαν τις γελάδες;)

via Huffington Post

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ