Ο Μπογδάνος απαντά στη ΝΔ που τον «έκοψε» από τα ψηφοδέλτια - iefimerida.gr

Ο Μπογδάνος απαντά στη ΝΔ που τον «έκοψε» από τα ψηφοδέλτια

Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αιχμηρό τρόπο αντέδρασε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος τον οποίο η ΝΔ ανακοίνωσε ότι δεν θα περιλάβει στα ψηφοδέλτιά της.

Η πρώτη αντίδραση του δημοσιογράφου αναρτήθηκε στο Twitter και ο δημοσιογράφος εξηγεί από τι κινδυνεύει και από τι όχι το πολίτευμα. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Για αρχή: Το πολίτευμα κινδυνεύει από την πολιτική ορθότητα-ιερά εξέταση των νεοκομμουνιστών, από τους και καλά φιλελεύθερους που δίνουν γην και ύδωρ στους μαδουριστές, από τα δελτία που γλείφονται με τον πρωθυπουργό, από τις Θάνου. Όχι απ´το βιτριολικό χιούμορ ενοχλητικών φωνών».

Για αρχή: Το πολίτευμα κινδυνεύει από την πολιτική ορθότητα-ιερά εξέταση των νεοκομμουνιστών, από τους και καλά φιλελεύθερους που δίνουν γην και ύδωρ στους μαδουριστές, από τα δελτία που γλείφονται με τον πρωθυπουργό, από τις Θάνου. Όχι απ´το βιτριολικό χιούμορ ενοχλητικών φωνών.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη ανακοίνωσε την Δευτέρα πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ.

Αφορμή στάθηκε σχόλιο του δημοσιογράφου στο twitter. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε ανάρτηση οπαδού της Χρυσής Αυγής για την ΕΡΤ που μιλούσε για τανκς στο ραδιομέγαρο, γράφοντας «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε».

Η κυρία Σπυράκη χαρακτήρισε ξένες τέτοιες συμπεριφορές με τη ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ