Survivor 3: Νέα νίκη για την ελληνική ομάδα -Πανηγύρισαν έξαλλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 3: Νέα νίκη για την ελληνική ομάδα -Πανηγύρισαν έξαλλα [βίντεο]

Survivor 3 (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ελληνική ομάδα φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά της στο Survivor 3 και πάει από νίκη σε νίκη.

Στο σημερινό αγώνισμα, που ήθελε αρκετή ταχύτητα, η ελληνική ομάδα μπήκε με ανυψωμένο ηθικό και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 5-3. Επαθλο του σημερινού αγωνίσματος ήταν πατάτες και λάδι.

Από την άλλη πλευρά, το κλίμα στην τουρκική ομάδα είναι τεταμένο μετά την αποχώρηση της Καντέρ, η οποία πριν φύγει ξέσπασε κατά του Χικμέτ. Με αφορμή τις δηλώσεις της, οι Τούρκοι παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, όταν γύρισαν στην παραλία.

«Λες ότι είμαστε ο Χικμέτ και τα πρόβατά του και προσβάλλεις εφτά με οκτώ άτομα. Ακόμη και στην αποχώρησή σου δείχνεις τι είδους άνθρωπος είσαι. Εμείς πάντα το λέγαμε. Αυτό αποδεικνύει το επίπεδο και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Ο άνθρωπος σηκώνεται για να την αποχαιρετήσει κι αυτή δεν του δίνει το χέρι της. Πώς μπορεί να το κάνει αυτό;», είπε αρχικά ο Χικμέτ.

Τον παίκτη διέκοψε ο Γιουσούφ για να πει την άποψή του με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ