Η πρώτη «μάχη» του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του Europa League αποκλειστικά στην Cosmote TV [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πρώτη «μάχη» του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του Europa League αποκλειστικά στην Cosmote TV [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 1η αγωνιστική των «32» του UEFA Europa League είναι σε εξέλιξη και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου, αλλά και όλους τους αγώνες της αγωνιστικής ζωντανά & αποκλειστικά, μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

Την Πέμπτη 14/2, τα βλέμματα στρέφονται στο ματς Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν το προβάδισμα της πρόκρισης (19.55, COSMOTE SPORT 2HD). Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα «συνδεθούν» με το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και τον Αντρέα Παλομπαρίνι πριν τη έναρξη του αγώνα, μέσα από την εκπομπή UEFA Europa League Show (18.00, COSMOTE SPORT 2HD), με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, για όλο το ρεπορτάζ πριν τη «συνάντηση» των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Τον αγώνα (19.55) θα περιγράψει ο Γιώργος Θαναηλάκης, ενώ στο ρεπορτάζ θα βρίσκονται οι Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Ανδρέας Σερεβέτας και Έλενα Παπαδοπούλου. Μετά το τέλος του αγώνα, θα ακολουθήσει το “Postgame Show” με αποκλειστικές δηλώσεις των «πρωταγωνιστών» στην κάμερα της COSMOTE TV (21.55, COSMOTE SPORT 2HD).

Στο πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 14/2, ανήκουν μεταξύ άλλων και οι αγώνες Λάτσιο-Σεβίλη (19.55, COSMOTE SPORT 3HD), Μάλμε-Τσέλσι (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), Μπάτε Μπορίσοφ-Άρσεναλ (19.55, COSMOTE SPORT 4HD), Ραπίντ Βιέννης-Ίντερ (19.55 COSMOTE SPORT 5HD) και Σέλτικ-Βαλένθια (22.00 COSMOTE SPORT 5HD).

Η εκπομπή UEFA Europa League Show θα επιστρέψει με την ολοκλήρωση των αγώνων της ημέρας στο COSMOTE SPORT 2HD, με τις αποκλειστικές δηλώσεις παικτών και προπονητών, καθώς και πλήρες ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα, αναλύσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αλλά και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Επίσης, την ίδια ημέρα, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους και την εκπομπή "UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό" (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Πέτρο Δριτσάκο και Τόλη Χριστοφοράκη για ζωντανή ενημέρωση από όλα τα γήπεδα στα οποία υπάρχει αγωνιστική δράση.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 14/2:

Ώρα-Αγώνας-Κανάλι

  • 19.55 Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου COSMOTE SPORT 2HD
  • 19.55 Λάτσιο-Σεβίλη COSMOTE SPORT 3HD
  • 19.55 Μπάτε Μπορίσοφ-Άρσεναλ COSMOTE SPORT 4HD
  • 19.55 Ραπίντ Βιέννης-Ίντερ COSMOTE SPORT 5HD
  • 19.55 Γαλατάσαραϊ-Μπενφίκα COSMOTE SPORT 7HD
  • 19.55 Κράσνονταρ-Λεβερκούζεν COSMOTE SPORT 8HD
  • 19.55 Ρεν-Μπέτις COSMOTE SPORT 9HD
  • 22.00 Μάλμε-Τσέλσι COSMOTE SPORT 3HD
  • 22.00 Ζυρίχη-Νάπολι COSMOTE SPORT 4HD
  • 22.00 Σέλτικ-Βαλένθια COSMOTE SPORT 5HD
  • 22.00 Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Βιγιαρεάλ COSMOTE SPORT 7HD
  • 22.00 Σαχτάρ Ντόνετσκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης COSMOTE SPORT 8HD
  • 22.00 Μπριζ-Σάλτσμπουργκ COSMOTE SPORT 9HD
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ντιναμό Κιέβου Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ