Οι Γερμανοί θέλουν... σκληρό Brexit, στο Champions League -Το επικό tweet του γερμανικού ΥΠΕΞ - iefimerida.gr

Οι Γερμανοί θέλουν... σκληρό Brexit, στο Champions League -Το επικό tweet του γερμανικού ΥΠΕΞ

Υπέρ του... σκληρού Brexit στο ποδόσφαιρο οι Γερμανοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ανγκελα Μέρκελ δήλωσε μεν ότι θέλει μια δίκαιη συμφωνία για το Brexit, αλλά όταν μπαίνει το ποδόσφαιρο στην «εξίσωση», τότε η επιθυμία των Γερμανών είναι μία: σκληρό... Brexit και γρήγορα.

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών έκανε μια επική ανάρτηση στο Twitter, λίγες ώρες πριν από τις τρεις «μονομαχίες» μεταξύ γερμανικών και βρετανικών ομάδων στη φάση των «16» του Champions League.

«Αγαπητοί Βρετανοί, πραγματικά σας αγαπάμε και πιστεύουμε ακόμη ότι είναι κρίμα που θέλετε να φύγετε από την ΕΕ. Αλλά όταν το θέμα είναι οι “16” του Champions League, στηρίζουμε ένα γρήγορο τριπλό Brexit χωρίς... συμφωνία», ήταν η χιουμοριστική ανάρτηση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ την επόμενη εβδομάδα η Λίβερπουλ παίζει κόντρα στην Μπάγερν Μονάχο και η Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της Σάλκε.

Dear Brits,

We really you & still think it’s a pity that you want to leave the EU. But when it comes to the last 16 of #UCL we are for a quick triple #Brexit#NoDeal and no #backstop

XOXO,
Ze Germans@SpursOfficial vs. @BVB@LFC vs. @FCBayern@s04 vs. @ManCity#TOTBVB pic.twitter.com/Cx6ydmu58w

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Brexit Άνγκελα Μέρκελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ