Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε κόκκινο εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε κόκκινο εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού! [εικόνες]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μια κίνηση που σίγουρα... ξένισε και θα συζητηθεί, μετά την απόσυρση του Ολυμπιακού από τον ημιτελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Λίγο μετά την απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων να μην κατέβουν οι «ερυθρόλευκοι», ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε ότι αυτή η κίνηση «είναι πρόφαση για να φύγουν από τον Ολυμπιακό».

Πέρα όμως απ’ αυτό, κινήθηκε προς τον κενό πάγκο των φιλοξενούμενων και άφησε ένα κόκκινο… εσώρουχο. Ο κόσμος του ΠΑΟ τον αποθέωσε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε κόκκινο εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε κόκκινο εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού! [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε κόκκινο εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού! [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν από ό,τι φαίνεται απλήρωτους παίκτες, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λέει δεν κατεβαίνουν γιατί δεν τους αρέσει η διαιτησία. Ίσως ο λόγος που το κάνουν είναι για να σηκωθεί να φύγει η οικογένεια Αγγελόπουλου από τον Ολυμπιακό και να τα ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε-χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Κι εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, έχουμε χάσει μία, έχουμε χάσει δύο, έχουμε χάσει τρεις, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;» ήταν η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την αποχώρηση του ΟΣΦΠ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ