Λοβέρδος: Εφεύρημα Τσίπρα τα δήθεν σενάρια για ανάδειξη στελέχους του ΚΙΝΑΛ για ΠτΔ

Απορρίπτει ως «εφεύρημα» τους υπαινιγμούς Τσίπρα ότι θα προτείνει η ΝΔ πρόεδρο Δημοκρατίας στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ο πρωθυπουργός προκειμένου να βγει από την παγίδα, την οποία ο ίδιος έστησε, εφηύρε δήθεν διεργασίες για να αναδειχθεί στέλεχος του ΚΙΝΑΛ ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας!!!» αναφέρει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ σε ανακοίνωσή του τονίζει «Καταλαβαίνουμε ότι ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να αποφύγει αυτό που χθες ομολογούσε το ίδιο του το κόμμα, ότι δηλαδή θα χάσει τις εκλογές. Δεν συγχωρείται, όμως, να μην έχει ιδέα για όσα διημείφθησαν στην Επιτροπή και την Ολομέλεια για την αναθεώρηση του Συντάγματος, καθώς και για τη συνταγματική επιταγή να επιδιώκονται συναινέσεις προκειμένου να διαμορφωθεί ο καταστατικός χάρτης της ελληνικής Δημοκρατίας».

Για να καταλήξει ο κ. Λοβέρδος: «Είναι σαφές ότι ο πρωθυπουργός ενοχλείται από την παρουσία μας. Καλά θα κάνει όμως να την συνηθίσει!».

Όσο και αν ενοχλείται ο Π/Θ από την παρουσία μας, καλά θα κάνει να τη συνηθίσει. Ο κ.Τσίπρας αντιλαμβάνεται την ήττα που έρχεται για το κόμμα του και μιλά για δήθεν διεργασίες για ανάδειξη στελέχους του ΚΙΝΑΛ ως ΠτΔ, ευτελίζοντας τη συζήτηση για την Αναθεώρηση. #vouli #δηλωση pic.twitter.com/SPMGuj4c3Y

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ