«Είσαι χάλια»,«Περιμένεις άλογο» -Τα σχόλια που δέχθηκε έγκυος λόγω της μεγάλης της κοιλιάς [εικόνες] - iefimerida.gr

«Είσαι χάλια»,«Περιμένεις άλογο» -Τα σχόλια που δέχθηκε έγκυος λόγω της μεγάλης της κοιλιάς [εικόνες]

Τα σχόλια που δέχθηκε έγκυος λόγω της μεγάλης της κοιλιάς(Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελίσα Μπάκετ έφερε στον κόσμο τον δεύτερο της γιο τον Ιανουάριο μετά από μια εγκυμοσύνη που προκάλεσε πικρόχολα σχόλια χρηστών του Instagram.

Η Ελίσα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δέχθηκε αρνητικά σχόλια για το μέγεθος της κοιλιάς της. Η 30χρονη άρχισε να δέχεται ιντερνετική κριτική όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, στις 14 εβδομάδες. Οι χρήστες του Instagram άρχισαν να γράφουν ότι αποκλείεται να είναι περίπου τριών μηνών διότι η κοιλιά της ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Η Ελίσα μπήκε στη διαδικασία να υπερασπιστεί τον εαυτό της, λέγοντας ότι επειδή είναι κοντούλα η κοιλιά της φαίνεται έτσι.

Η εξήγηση, όμως, δεν έπεισε τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου οι οποίοι δεν σταμάτησαν να την επικρίνουν για την εμφάνισή της και να της λένε ότι τρώει πολύ.

«Μοιάζεις σαν να περιμένεις 78 μωρά», «περιμένεις να γεννήσεις άλογο», «είσαι χάλια», είναι μόνο μερικά από τα αισχρά σχόλια που δέχθηκε η εγκυμονούσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisha Bakes (@miss.elishab) στις 4 Αύγ, 2018 στις 2:55 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisha Bakes (@miss.elishab) στις 9 Νοέ, 2018 στις 3:05 πμ PST

«Οι άνθρωποι συχνά κάνουν σχόλια που πληγώνουν όπως “η κοιλιά σου είναι η πιο μεγάλη» που έχουν δει, “μακάρι να μην γίνω έτσι”», δηλώνει όπως αναφέρει η metro.

«Οταν σου λένε ότι είσαι χάλια ή σου προτείνουν να ακολουθήσεις έναν πιο υγιή τρόπο ζωή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μπορεί να σε πληγώσει. Νομίζω πως έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα για το πώς πρέπει να είναι η γυναίκα στην εγκυμοσύνη και μερικές φορές βασίζονται στις δικές τους εμπειρίες. Οπότε όταν βλέπουν μια γυναίκα που έχει πιο μεγάλη ή μικρή κοιλιά, αισθάνονται ότι πρέπει να σχολιάσουν», προσθέτει.

«Ελαβα εκατοντάδες μηνύματα από γυναίκες που είχαν βιώσει το ίδιο. Μου είπαν ότι άρχισαν να ανησυχούν και τις έκαναν να αισθάνονται ανασφάλεια και να μην χαίρονται την εγκυμοσύνη τους», υποστηρίζει μεταξύ άλλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisha Bakes (@miss.elishab) στις 22 Δεκ, 2018 στις 1:47 πμ PST

Η Ελίσα αγνόησε τα μηνύματα και επικεντρώθηκε στην εγκυμοσύνη της θέλοντας να την απολαύσει στο μέγιστο. Ακόλουθοί της και μη συνέχιζαν, βέβαια, να κάνουν τα σχόλιά του.

Αυτό που ελπίζει είναι ότι οι άνθρωποι θα αρχίσουν να προσέχουν τι γράφουν όταν μιλούν για το σώμα ενός ανθρώπου και πολύ περισσότερο μιας εγκυμονούσας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisha Bakes (@miss.elishab) στις 31 Οκτ, 2018 στις 2:54 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisha Bakes (@miss.elishab) στις 15 Νοέ, 2018 στις 4:53 μμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisha Bakes (@miss.elishab) στις 11 Δεκ, 2018 στις 4:01 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκυος instagram σχόλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ