Viral: Το απίθανο βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ρόλο αεροσυνοδού -Θα το βλέπουμε από εδώ και πέρα στις πτήσεις μας [βίντεο] - iefimerida.gr

Viral: Το απίθανο βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ρόλο αεροσυνοδού -Θα το βλέπουμε από εδώ και πέρα στις πτήσεις μας [βίντεο]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Φωτογραφία: Screenshot/YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιοι θεωρούν ότι πρόκειται για το πιο βαρετό σημείο του ταξιδιού. Κάποιοι άλλοι δεν δίνουν καθόλου σημασία.

Οι οδηγίες για ένα ασφαλές ταξίδι είναι απαραίτητο μέρος μιας ασφαλούς πτήσης, ωστόσο όπως και να το κάνουμε δεν παύουν να είναι 2,5 λεπτά χωρίς έμπνευση και χωρίς μεταδοτικότητα (ναι οι περισσότεροι πιθανότατα δεν ξέρουν ακόμη που βρίσκεται το σωσίβιο). Αυτό το λίγο αμήχανο μέρος του ταξιδιού, η Agean έρχεται να το κάνει πραγματική απόλαυση.

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία δημιούργησε ένα βίντεο-υπερθέαμα, με πρωταγωνιστή τον σταρ του NBA και αγαπημένο όλων, Γιάννη Αντετοκούνμπο και οι οδηγίες έγιναν πράγματι το πιο ευχάριστο κομμάτι του ταξιδιού.

Στο βίντεο που έχει γίνει viral στο Facebook ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έχει τον άχαρο ρόλο της αεροσυνοδού και μας αναλύει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνουμε από τη στιγμή που θα βρεθούμε μέσα στο αεροπλάνο αλλά και σε περίπτωση που χρειαστεί να το εγκαταλείψουμε.

Δείτε το απίθανο βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σε ρόλο αεροσυνοδού στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ