Ο οίκος Gucci πουλά... βρώμικα αθλητικά παπούτσια - Πόσο κοστίζουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο οίκος Gucci πουλά... βρώμικα αθλητικά παπούτσια - Πόσο κοστίζουν [εικόνες]

Τα βρώμικα παπούτσια του οίκου Gucci (Φωτο: Gucci)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γεγονός πως κατά καιρούς οι μεγάλοι οίκοι μόδας λανσάρουν εκκεντρικά ρούχα και αξεσουάρ, καθώς όπως φαίνεται δεν υπάρχει πια έμπνευση.

Αυτή τη φορά, ο οίκος Gucci το πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε sneakers της εταιρείας, τα οποία όμως είναι... βρώμικα. Μάλιστα, αν θέλετε να τα αποκτήσετε, θα πρέπει να τα πληρώσετε ακριβά, καθώς κοστίζουν 615 λίρες Αγγλίας, δηλαδή 700 ευρώ. Μάλλον σκέφτηκαν ότι αφού θα τα λερώσετε έτσι κι αλλιώς, γιατί να μην τα αγοράσετε από την αρχή βρώμικα;

Σύμφωνα με τον διάσημο οίκο μόδας, «τα συγκεκριμένα αθλητικά παπούτσια είναι μια αναφορά στα παλιά σχέδια σχολικών παπουτσιών και υλικών και είναι εμπνευσμένα από vintage αθλητικά ρούχα». Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε η ιταλική εταιρεία, έχουν επηρεαστεί από τα κλασικά αθλητικά της δεκαετίας του ’70.

Ο οίκος Gucci πουλά... βρώμικα αθλητικά παπούτσια - Πόσο κοστίζουν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τα παπούτσια έχουν ρίγες στο πλάι και ένα εφέ, που τα κάνει να μοιάζουν σαν να έχουν φθαρεί. Το branding έρχεται με τη μορφή ενός ρετρό Gucci patch στη γλώσσα και ένα χρυσό «Gucci» στο πίσω μέρος του ποδιού.

Ο οίκος Gucci πουλά... βρώμικα αθλητικά παπούτσια - Πόσο κοστίζουν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Απ’ ότι φαίνεται όμως, οι καταναλωτές δεν έχουν εντυπωσιαστεί από τα παπούτσια και ούτε έχουν πειστεί από τη νέα μόδα που προσπαθεί να πουλήσει η ιταλική εταιρεία.

Ένας αγοραστής έγραψε στην επίσημη σελίδα τους, ότι δείχνουν αηδιαστικά και πως χρειάζονται ένα καλό καθάρισμα. Ένας άλλος έγραψε πως δεν πιστεύει ότι θα αγοράσει κάποιος, όσο και κολλημένος να είναι με την μόδα, κάτι που φαίνεται σαν να έχει πεταχτεί πριν από 20 χρόνια.

Ο οίκος Gucci πουλά... βρώμικα αθλητικά παπούτσια - Πόσο κοστίζουν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τα αθλητικά παπούτσια, κυκλοφόρησαν στην αγορά, μία εβδομάδα αφού ο οίκος Gucci δέχτηκε κριτική για ένα μαύρο πουλόβερ με μακρύ λαιμό το οποίο στολίζει ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη, καθώς κατηγορήθηκε για ρατσισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αξία του πουλόβερ ήταν 890 λίρες.

Today Gucci released their Balaclava Knit Top. Sigh. Really @Gucci? Really? pic.twitter.com/ETWKFhHVEB

Φωτογραφίες: Gucci

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ