Εκανε πάρτι για να αποκαλύψει σε όλους πως η σύντροφός του και ο κολλητός του έχουν σχέση [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκανε πάρτι για να αποκαλύψει σε όλους πως η σύντροφός του και ο κολλητός του έχουν σχέση [βίντεο]

O οικοδεσπότης του πάρτι με την σύντροφό του. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν η οικογένεια και οι φίλοι συγκεντρώθηκαν για ένα πάρτι, σκέφτηκαν ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να χαλαρώσουν και να τα πουν μεταξύ τους.

Αντ’ αυτού, ο οικοδεσπότης άρπαξε το μικρόφωνο και είπε στους πάντες ότι η σύντροφός του είχε σχέση με τον εδώ και 20 χρόνια καλύτερο φίλο του.

Ο οικοδεσπότης, που δεν έχει κατονομαστεί, προσκάλεσε τους κοντινούς του ανθρώπους σε μια πόλη της Βενεζουέλας, για να τους αποκαλύψει ότι η σύντροφός του εδώ και δύο χρόνια και ο κολλητός του έχουν μια παράνομη σχέση. Επίσης, παρότρυνε τους συμμετέχοντες να πάρουν το μικρόφωνο και να μιλήσουν, σε ένα βίντεο που έκτοτε έχει γίνει viral.

«Σήμερα ανακάλυψα κάτι που πραγματικά υποψιαζόμουν στο μυαλό και στην καρδιά μου» λέει ο άνδρας με ηρεμία, ενώ η σύντροφός του Νταλιάνα Μελεάν, είναι στο πλάι του.

«Ο Αλμπέρτο (ο καλύτερος φίλος του), τον οποίο γνωρίζω εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Είσαι ο πατέρας του θετού αδερφού μου και φίλος μου. Αλλά το να φλερτάρεις την γυναίκα μου είναι μια δειλή πράξη».

Ο εραστής και κολλητός του οικοδεσπότη, Αλμπέρτο Σομπαλβάρο

Ο φίλος του, Αλμπέρτο Σομπαλβάρο, είναι οικονομολόγος και πολιτικός πιστός στον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο.

Στην συνέχεια, ο οικοδεσπότης παίρνει το τηλέφωνο και δείχνει στους έκπληκτους επισκέπτες όλα τα γραπτά μηνύματα που είχαν ανταλλάξει. Επίσης, τον κατηγορεί πως θέλει να αγοράσει ένα διαμέρισμα, με το οποίο έχει ξετρελαθεί η Μελεάν.

«Εδώ είναι όλα τα μηνύματα που ανταλλάξατε με την Νταλιάνα. Η Νταλιάνα ψάχνει για ένα διαμέρισμα αξίας 40.000 δολαρίων και της λέω ‘με τι χρήματα θα το αγοράσεις;’» λέει ο άνδρας. «Ξέρω από που θα τα πάρει, θα αποκτήσει το διαμέρισμα των 40.000 δολαρίων που εσύ θα της πάρεις».

Όσοι παραβρέθηκαν στο πάρτι φοβήθηκαν πως η αποκάλυψη μπορεί να οδηγούσε σε καβγά, αλλά ο άνδρας έδειχνε εξαιρετικά ήρεμος και συγκρατημένος.

Η Μελεάν, στην συνέχεια προσπάθησε να πάρει πίσω το τηλέφωνό της, αλλά ο σύντροφός της το έριξε στην πισίνα. Κατόπιν μια γυναίκα φαίνεται να περπατά προς την Μελεάν και να την τραβά από την πλευρά του φίλου της.

«Πραγματικά σ’ ευχαριστώ (Αλπμπέρτο) με όλη μου την καρδιά για την ειλικρινή και βαθιά φιλία που μου έδειξες όλα αυτά τα χρόνια και εσένα επίσης Νταλιάνα, φυσικά γι’ αυτά τα δύο χρόνια που μοιράστηκες μαζί μου μέσα στην υποκρισία» λέει σαρκαστικά.

Και προτού αφήσει το μικρόφωνο, προσέφερε την κατακλείδα. «Ο Αλμπέρτο και η Νταλιάνα έχουν σχέση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ