Αποκλειστική δήλωση του Γιάννη Οικονομίδη για τα ελληνικά όσκαρ στην iefimerida - iefimerida.gr

Αποκλειστική δήλωση του Γιάννη Οικονομίδη για τα ελληνικά όσκαρ στην iefimerida

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O σκηνοθέτης του Σπιρτόκουτου και της Ψυχής στο Στόμα Γιάννης Οικονομίδης δεν ήταν χτες στην απονομή των ελληνικών Όσκαρ επειδή έλειπε σ’ ένα φεστιβάλ στο εξωτερικό, αλλά μίλησε στην iefimerida σήμερα το πρωί για τη βράβευσή του και τα επόμενα σχέδιά του. Να θυμίσουμε ότι η ταινία του "Μαχαιροβγάλτης" πήρε τα βραβεία της σκηνοθεσίας, καλύτερης ταινίας, σεναρίου, φωτογραφίας, σκηνογραφίας, ήχου και μοντάζ.

Για τη βράβευση δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί δικαιώνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που είχε να κάνει με τα υψηλά στάνταρ που βάλαμε γι’ αυτήν την ταινία σε όλα τα επίπεδα. Και το ότι αναγνωρίστηκε αυτή η προσπάθεια και η αξία της ταινίας. Εντάξει, είναι σημαντικό με κάνει να νιώθω δικαιωμένος από το χώρο. Είναι μια τιμή που έχει να κάνει με τον ελληνικό κινηματογράφο, με αυτό που νιώθουν οι συνάδελφοί σου για σένα».Και όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια του: «Τώρα γράφω ένα σενάριο, τον "Εξαδάκτυλο" (γέλια), αλλά αυτά θα τα πούμε πιο μετά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ