Εγκλημα στον Πειραιά: Με μαχαίρι και μια γλάστρα στο κεφάλι σκότωσε τον 79χρονο η Χιλιανή σύντροφός του - iefimerida.gr

Εγκλημα στον Πειραιά: Με μαχαίρι και μια γλάστρα στο κεφάλι σκότωσε τον 79χρονο η Χιλιανή σύντροφός του

Εγκλημα στον Πειραιά (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί το άγριο έγκλημα στον Πειραιά με θύμα έναν 79χρονο.

Πίσω από το έγκλημα βρίσκεται η κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφός του, με καταγωγή από τη Χιλή. Η γυναίκα, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ομολόγησε το έγκλημα.

Ο 79χρονος βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Είχε χτυπήματα από μαχαίρι και από μια γλάστρα στο κεφάλι. Το στόμα του ήταν κλεισμένο με μανταλάκια προφανώς για να μην φωνάζει.

Η 50χρονη, μάλιστα, ομολόγησε το έγκλημα.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από αστυνομικές πηγές, τσακώθηκε χθες το βράδυ. Ο καβγάς συνεχίστηκε και η γυναίκα φέρεται να μαχαίρωσε για πρώτη φορά τον 79χρονο στο σαλόνι του σπιτιού.

Το επόμενο πρωί η Χιλιανή πήγε στο ΑΤ και δήλωσε ότι βρήκε τον σύντροφό της νεκρό. Το σκηνικό που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί σοκαριστικό. Ο 79χρονος γυμνός στο μπαλκόνι με το μαχαίρι καρφωμένο πάνω του και όλο το σπίτι γεμάτο αίματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ