Απίστευτο κόλπο –Ενα απλό εργαλείο αξίας 1 ευρώ εγγυάται πεντακάθαρα χαλιά σε δευτερόλεπτα [εικόνες]

Οι λάτρεις της καθαριότητας αποκάλυψαν ένα απλό τέχνασμα για να έχουν καθαρά χαλιά – και το μόνο που απαιτείται είναι έναν απλό καθαριστήρα τζαμιών (αυτό με το λάστιχο στην άκρη).

Η τρέλα ξεκίνησε από την «βασίλισσα της καθαριότητας», κυρία Χιντς (το πραγματικό της όνομα είναι Σόφι Χίντσιλφ), που επιμένει ότι έναν απλό καθαριστήρα τζαμιών – που χρησιμοποιείται κυρίως για το καθάρισμα των τζαμιών του αυτοκινήτου ή των παραθύρων – είναι η τέλεια λύση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Always thought we had clean carpets but after using @mrshinchhome tip to squeegee the carpet - all this pet hair come up - disgusted is an understatement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????? ?? ???? (@together_at_home) στις 7 Φεβ, 2019 στις 5:18 πμ PST

Μοιράζοντας το κόλπο της με τα 1,8 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram, η Χιντς από το Έσεξ, αποκάλυψε πως απλά περνά τον καθαριστήρα πάνω από το χαλί και απομακρύνεται η σκόνη, οι τρίχες και τα χνούδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WILLIS (@_willisthepug) στις 7 Φεβ, 2019 στις 12:10 μμ PST

Δείχνοντας τις βρωμιές που συγκέντρωσε, δεν αποτελεί έκπληξη πως όλοι έσπευσαν να το δοκιμάσουν. Ένας έγραψε: «Ω Θεέ μου – όταν νομίζεις πως τα πατώματά σου είναι καθαρά και χθες το βράδυ δοκιμάζεις ένα νέο κόλπο και συμβαίνει αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Oh my @mrshinchhome - when you think your floors are lovely and last night try your new trick and this happens . Major squeegy cleaning after work tonight on ALL carpets and stairs ! #mrshinch #hincharmy #hinching #atb #whenyouknowyouknow #latenightcleaning #cleaningobsessed #notjustforcars #mrshinchisthebest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danni Cross (@littlemermaiddanni) στις 7 Φεβ, 2019 στις 1:34 πμ PST


Μοιράζοντας τα αποτελέσματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας άλλος έγραψε: «Αυτός είναι ο νέος μου σύντροφος. Κοιτάζω τα χαλιά των φίλων και θέλω να τα καθαρίσω». Ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Έχω σοκαριστεί! Έκανα τις σκάλες μου τις οποίες λίγο πιο πριν τις είχα καθαρίζει με την ηλεκτρική σκούπα και δείτε πόσο χνούδι μάζεψα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mrs_H_bargs_and_hacks (@mrs_h_bargs_and_hacks) στις 23 Ιαν, 2019 στις 6:22 πμ PST


Το συγκεκριμένο εργαλείο είναι πάμφθηνο (μπορείτε να το βρείτε με μόλις 1 ευρώ), καθιστώντας το μια εξαιρετική οικονομικά αποδοτική αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ