Απίστευτο κόλπο –Ενα απλό εργαλείο αξίας 1 ευρώ εγγυάται πεντακάθαρα χαλιά σε δευτερόλεπτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτο κόλπο –Ενα απλό εργαλείο αξίας 1 ευρώ εγγυάται πεντακάθαρα χαλιά σε δευτερόλεπτα [εικόνες]

Ένας απλός καθαριστήρας τζαμιών είναι η τέλεια λύση. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι λάτρεις της καθαριότητας αποκάλυψαν ένα απλό τέχνασμα για να έχουν καθαρά χαλιά – και το μόνο που απαιτείται είναι έναν απλό καθαριστήρα τζαμιών (αυτό με το λάστιχο στην άκρη).

Η τρέλα ξεκίνησε από την «βασίλισσα της καθαριότητας», κυρία Χιντς (το πραγματικό της όνομα είναι Σόφι Χίντσιλφ), που επιμένει ότι έναν απλό καθαριστήρα τζαμιών – που χρησιμοποιείται κυρίως για το καθάρισμα των τζαμιών του αυτοκινήτου ή των παραθύρων – είναι η τέλεια λύση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Always thought we had clean carpets but after using @mrshinchhome tip to squeegee the carpet - all this pet hair come up - disgusted is an understatement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????? ?? ???? (@together_at_home) στις 7 Φεβ, 2019 στις 5:18 πμ PST

Μοιράζοντας το κόλπο της με τα 1,8 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram, η Χιντς από το Έσεξ, αποκάλυψε πως απλά περνά τον καθαριστήρα πάνω από το χαλί και απομακρύνεται η σκόνη, οι τρίχες και τα χνούδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WILLIS (@_willisthepug) στις 7 Φεβ, 2019 στις 12:10 μμ PST

Δείχνοντας τις βρωμιές που συγκέντρωσε, δεν αποτελεί έκπληξη πως όλοι έσπευσαν να το δοκιμάσουν. Ένας έγραψε: «Ω Θεέ μου – όταν νομίζεις πως τα πατώματά σου είναι καθαρά και χθες το βράδυ δοκιμάζεις ένα νέο κόλπο και συμβαίνει αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Oh my @mrshinchhome - when you think your floors are lovely and last night try your new trick and this happens . Major squeegy cleaning after work tonight on ALL carpets and stairs ! #mrshinch #hincharmy #hinching #atb #whenyouknowyouknow #latenightcleaning #cleaningobsessed #notjustforcars #mrshinchisthebest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danni Cross (@littlemermaiddanni) στις 7 Φεβ, 2019 στις 1:34 πμ PST


Μοιράζοντας τα αποτελέσματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας άλλος έγραψε: «Αυτός είναι ο νέος μου σύντροφος. Κοιτάζω τα χαλιά των φίλων και θέλω να τα καθαρίσω». Ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Έχω σοκαριστεί! Έκανα τις σκάλες μου τις οποίες λίγο πιο πριν τις είχα καθαρίζει με την ηλεκτρική σκούπα και δείτε πόσο χνούδι μάζεψα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mrs_H_bargs_and_hacks (@mrs_h_bargs_and_hacks) στις 23 Ιαν, 2019 στις 6:22 πμ PST


Το συγκεκριμένο εργαλείο είναι πάμφθηνο (μπορείτε να το βρείτε με μόλις 1 ευρώ), καθιστώντας το μια εξαιρετική οικονομικά αποδοτική αγορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ