Παπαχριστόπουλος κατά των ιδιωτικών ΑΕΙ: Είδαμε πού φτάσαμε με το Χάρβαρντ και το LSE - iefimerida.gr

Παπαχριστόπουλος κατά των ιδιωτικών ΑΕΙ: Είδαμε πού φτάσαμε με το Χάρβαρντ και το LSE

Ο πρώην βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος- φωτογραφία sooc.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρωτότυπη θεωρία ανέπτυξε σήμερα ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος για το πού οφείλονται οι ανισότητες στον κόσμο.

Φταίνε τα πανεπιστήμια, και μάλιστα τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, όπως το Χάρβαρντ, το Στάνφορντ και το London School of Economics. Το γιατί δεν το εξήγησε, αλλά η τοποθέτησή του είχε να κάνει κάτι με το γεγονός ότι «η ιδιωτική εκπαίδευση, και μάλιστα υψηλού επιπέδου, φτιάχνει συγκεκριμένες νοοτροπίες», όπως είπε ο πρώην βουλευτής στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πρώην βουλευτή, αυτά τα πανεπιστήμια «οδήγησαν στο να έχουν 28 άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη συγκεντρωμένο τον πλούτο στα χέρια τους, να έχουν όσα έχει ο μισός πλανήτης».

Ολα αυτά τα πρωτότυπα και καινοφανή τα είπε εξηγώντας τη στάση του στο άρθρο 16 του Συντάγματος για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ