Ο Κρεμαστινός συνεχίζει το «φλέρτ» με τον ΣΥΡΙΖΑ- Καλύτερα για την χώρα μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ- Ποτάμι - iefimerida.gr

Ο Κρεμαστινός συνεχίζει το «φλέρτ» με τον ΣΥΡΙΖΑ- Καλύτερα για την χώρα μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ- Ποτάμι

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός- φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει τις δηλώσεις προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Κρεμαστινός, παρά το γεγονός οτι οι δηλώσεις του αυτές- όπως και οι παλαιότερες δηλώσεις του ότι θα εξετάσει την Συμφωνία των Πρεσπών και ανάλογα θα δεί αν θα την ψηφίσει η όχι-...προκαλούν μεγάλη ενόχληση στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Σήμερα ο βουλευτής Δ. Κρεμαστινός επανήλθε, σημειώνοντας ότι η χώρα θα ήταν καλύτερα αν υπήρχε κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ- ΠΟΤΑΜΙ, εξηγώντας ότι έτσι θα είχε αποφευχθεί το τραγικό εξάμηνο της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές με τον Γιάννη Βαρουφάκη.

«Θα είχε αποφευχθεί το πρώτο 6μηνο γιατί δεν θα συμφωνούσαμε να ασκηθεί η πολιτική Βαρουφάκη», εξήγησε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής

Οταν ρωτήθηκε αν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πορευτούν μαζί, ο κύριος Κρεμαστινός είπε ότι «εγώ έχω πει άλλα πράγματα που έχουν παρεξηγηθεί», και εξήγησε οτι αυτό που λέει είναι ότι «αν η χώρα είχε κυβέρνηση των όμορων κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι ) και όχι αυτή που είχε, θα ήταν καλύτερα. Θα είχε αποφευχθεί το πρώτο 6μηνο γιατί δεν θα συμφωνούσαμε να ασκηθεί η πολιτική Βαρουφάκη. Μην ξεχνάτε ότι τα νομοσχέδια κοινωνικού περιεχομένου δεν τα ψήφιζαν οι ΑΝΕΛ. Το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι τα ψήφιζαν, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι η χώρα θα είχε ωφεληθεί».

Μάλιστα ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής αποκάλυψε οτι μιλάει με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά «όχι για...πολιτικά, αλλά για την τροπολογία για το Σύνταγμα, για το βιβλίο μου... Ανταλλάσσουμε απόψεις» είπε ο κύριος Κρεμαστινός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ