Προσαγωγές για την αιματηρή ληστεία στη Θεσσαλονίκη -Τρία άτομα στο νοσοκομείο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Προσαγωγές για την αιματηρή ληστεία στη Θεσσαλονίκη -Τρία άτομα στο νοσοκομείο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης τα τρία θύματα της αιματηρής ληστείας που σημειώθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, σε επιχείρηση εμπορίας ψιλικών, επί της οδού Μοναστηρίου 93, στη δυτική είσοδο της πόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ένοπλοι ήταν δύο και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Φαίνεται δε ότι έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της επιχείρησης και αφού μπήκαν στο εσωτερικό της -υπό συνθήκες που ερευνώνται- άνοιξαν πυρ.

Προσαγωγές για την αιματηρή ληστεία στη Θεσσαλονίκη -Τρία άτομα στο νοσοκομείο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ο 53χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο 27χρονος γιος του κι ένας υπάλληλος, 37 ετών. Εκείνη την ώρα η επιχείρηση ήταν κλειστή και τα θύματα φαίνεται ότι έκαναν καταμέτρηση των εισπράξεων.

Προσαγωγές για την αιματηρή ληστεία στη Θεσσαλονίκη -Τρία άτομα στο νοσοκομείο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή χωρία να πάρουν τις εισπράξεις, αφήνοντας πίσω τη μοτοσικλέτα, με την οποία έφτασαν στο σημείο. Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν να την «χτενίζουν» αναζητώντας τους δράστες. Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται, εάν πρόκειται για τους δράστες.

Στο μεταξύ, σοκαρισμένος είναι ο συνεργάτης και στενός φίλος του ιδιοκτήτη, Γιώργος Διαμαντής, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο σήμερα το πρωί. «Άριστος επαγγελματίας, άριστος συνεργάτης, από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στην αγορά. Ο λόγος του είναι πάντα συμβόλαιο», δήλωσε μιλώντας στο voria.gr, και πρόσθεσε: «Πέρασα χθες το μεσημέρι από το μαγαζί. Έχω σοκαριστεί. Το έμαθα σήμερα τα ξημερώματα και δεν μπορώ να το πιστέψω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ