Survivor 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε χθες από το ριάλιτι -Οι βαριές μπηχτές του πριν φύγει [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε χθες από το ριάλιτι -Οι βαριές μπηχτές του πριν φύγει [βίντεο]

Πάικτες του Survivor/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να υπάρχει μία ένταση διαρκείας στην ελληνική ομάδα του Survivor 3, η οποία έχασε και στο χτεσινό αγώνισμα με έπαθλο φαγητό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα πράγματα είναι ήσυχα στην τουρκική ομάδα.

Κι αυτό γιατί παρά την χτεσινή νίκη, η τουρκική ομάδα έπρεπε να αποχωριστεί έναν παίκτη της στο χτεσινό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι το βράδυ της Κυριακής έχασαν στο τρίτο αγώνισμα της ασυλίας κι έτσι έβγαλαν υποψήφιους προς αποχώρηση τους Kader Karakaya, Atakan Isiktutan και Okay Koksal.

Χτες το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο η Kader, η οποία πέταξε τις μπηχτές της πριν αποχωρήσει από το Survivor.

«Εδώ υπάρχει ο Hikmet ο βοσκός μαζί με τα πρόβατά του. Κινεί τα νήματα. Αλλά κάποια στιγμή τα νήματα θα κοπούν και τα πρόβατα θα σκορπιστούν. Περιμένω με ανυπομονησία εκείνη τη μέρα. Στους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, στον Οκτάι, τον Ατακάν, τον Γιουσούφ, τη Μπουσρά και τον Καάν εύχομαι καλή επιτυχία. Εγώ θα τους υποστηρίζω», είπε η Kader.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ