Champions League: Αγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ-Ντόρτμουντ στο «μενού» - iefimerida.gr

Champions League: Αγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ-Ντόρτμουντ στο «μενού»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο αγώνες συνεχίζεται απόψε η φάση των «16» του Champions League.

Στο Άμστερνταμ, ο Άγιαξ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, Cosmote Sport 2 HD) με στόχο να... ξεχάσει τις κακές τελευταίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Ολλανδίας και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ του «Αίαντα» θα είναι το πρόσωπο που θα κεντρίσει τα βλέμματα, καθώς έχει ήδη πάρει μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα (θα αγωνίζεται με τα χρώματά της από το καλοκαίρι) και σήμερα θα κοντραριστεί με την... προσεχή αντίπαλό του και στο πρωτάθλημα Ισπανίας.

Για τη Ρεάλ, ο Καρίμ Μπενζεμά πρόλαβε την αναμέτρηση και τέθηκε στη διάθεση του Σολάρι, με τη «Βασίλισσα» να έχει κερδίσει και τα έξι προηγούμενα ματς κόντρα στον Αγιαξ.

Στο Λονδίνο, η Τότεναμ, που παραμένει δίχως τους Κέιν και Άλι, υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ (22:00, Cosmote Sport 1 HD), που ναι μεν ταξίδεψε στην αγγλική πρωτεύουσα με απουσίες (Ρόις, Αλκάθερ, Βάιγκλ και Πίστσεκ), όμως, έπειτα και από το μεγάλο πάθημα στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με τη Χόφενχαϊμ (3-3 από 3-0), οι Βεστφαλοί σίγουρα θα ψάξουν ηχηρή αντίδραση. Πάντως, την αμέσως προηγούμενη φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στον κορυφαίο ευρωπαϊκό διασυλλογικό θεσμό, τα «σπιρούνια» είχαν πάρει δύο νίκες την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Άγιαξ Ρεάλ Τότεναμ Ντόρτμουντ 16
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ