Ο δικηγόρος Πέτρος Σταυριανός νέος πρόεδρος στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου - iefimerida.gr

Ο δικηγόρος Πέτρος Σταυριανός νέος πρόεδρος στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Ελληνικό Φεστιβάλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη θέση του Προέδρου της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε», μετά την παραίτηση του Γιάννη Μηλιού, αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος Πέτρος Σταυριανός.

Δικηγόρος στο επάγγελμα, ο κ. Σταυριανός υπήρξε νομικός σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, σύμβουλος του πολιτιστικού κέντρου ΟΗΜ καθώς και δικηγόρος της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τοπυ ΥΠΠΟ αντιπρόεδρος αναλαμβάνει η Ελευθερία Ράπτου, θεατρολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην κατεύθυνση “Σχεδιασμός-Χώρος-Πολιτισμός” και υποψήφια Διδάκτωρ ΕΜΠ. Δραστηριοποιείται στον τομέα της πολιτιστικής διαχείρισης, της πολιτιστικής πολιτικής και πολιτιστικής διπλωματίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ