Ρώσος μεγιστάνας θέλει να αποκτήσει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Ρώσος μεγιστάνας θέλει να αποκτήσει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος επανέλαβε πριν από λίγες ημέρες την πρόθεση της οικογένειάς του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Deal News», ο Ρώσος μεγιστάνας Ιγκόρ Γιουσούβοφ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την πράσινη «ΚΑΕ», ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον του Ρώσου μεγιστάνα, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με τους ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Ευρώπης. Πάντως, εξελίξεις αναμένονται να υπάρξουν μετά το final four της Κωνσταντινούπολης και αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει τον έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο του, θα προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων υποψήφιων επενδυτών.

Ο πολυεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης του επενδυτικού Fund Energy θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα, τόσο στον χώρο της ενέργειας, όσο και στον αθλητισμό. Ο Ιγκόρ Γιουσούβοβ υπήρξε έως το 2004 υπουργός Ενέργειας και στη συνέχεια Ειδικός Σύμβουλος των Προέδρων Πούτιν και Μεντβέντεβ για τα ενεργειακά θέματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ