Χάρρυ Κλύνν: «Μαλάκας έπαψα να είμαι και θα σας μαυρίσω» [βίντεο] - iefimerida.gr

Χάρρυ Κλύνν: «Μαλάκας έπαψα να είμαι και θα σας μαυρίσω» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα αγανάκτησης σε μορφή βίντεο με την ονομασία «Με λένε Βασίλη» ανέβασε στο youtube ο Χάρρυ Κλύνν καυτηριάζοντας την οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας.

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός, Βασίλης Τριανταφυλλύδης, θεωρεί πως για τη δυσχερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα ευθύνεται η πολιτική της ηγεσία.

Εμφανώς θυμωμένος, ο ηθοποιός κάθεται μπροστά σε μια ελληνική σημαία και... κατσαδιάζει τους πολιτικούς της χώρας για την οικονομική εξαθλίωση, ενώ τονίζει πως είναι θράσος από την μεριά τους να ζητάνε ξανά την ψήφο μας και πως δεν θα έχουν επιτυχία. Χαρακτηριστικά λέει: «Οι μαλάκες ξυπνήσανε».

Τον τελευταίες μέρες φαίνεται πως έχει γίνει μόδα οι επώνυμοι να απευθύνονται στο κοινό τους μέσω διαδικτύου σχολιάζοντας τα πολιτικά δρώμενα της. Η αρχή εγίνε με την ηθοποιό Κατερίνα Μουτσάτσου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ