Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια υποστηρίζει ότι είχε κρυφό δεσμό με τον Σάλα -«Θα σε αγαπώ για πάντα» [εικόνες] - iefimerida.gr

Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια υποστηρίζει ότι είχε κρυφό δεσμό με τον Σάλα -«Θα σε αγαπώ για πάντα» [εικόνες]

Ο Εμιλιάνο Σάλα και η Λουίζα Ουνζερέρ (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον κρυφό ερωτικό της δεσμό με τον Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τη συντριβή του αεροσκάφους που επέβαινε, αποκάλυψε παίκτρια βόλεϊ.

Η Λουίζα Ουνζερέρ ισχυρίζεται ότι είχε κρυφή σχέση με τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή και ότι τον είδε τελευταία φορά μία εβδομάδα πριν το μοιραία συμβάν.

Η 31χρονη Βραζιλιάνα, που ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον 28χρονο ενώ έπαιζαν και οι δύο σε ομάδες της Γαλλίας και άρχισαν να μιλάνε μέσω social media τον Σεπτέμβριο του 2017. Η είδηση του θανάτου την συντάραξε και αφού η σορός του παίκτη ανακτήθηκε έγραψε: «Οπως μου έλεγες πάντα: Σε ευχαριστώ για το ότι είσαι εσύ. Θα σε αγαπώ για πάντα».

Μιλώντας στην Globo δήλωσε ότι όνειρο του Σάλα ήταν να παίξει στην Premier League και τόνισε πως ήταν ένας άνθρωπος απλός με καθαρή καρδιά χωρίς κακές προθέσεις.

«Ημουν χαρούμενη για τη μεταγραφή του γιατί ήταν κάτι που τον έκανε ευτυχισμένο. Ήταν το όνειρό του, να παίξει στην Premier League, στην καλύτερη διοργάνωση στον κόσμο. Ο Εμιλιάνο ήταν ένα πολύ απλό άτομο, με καθαρή καρδιά που δεν είχε κακία. Με έκανε ευτυχισμένη. Μου έκανε μεγάλη έκπληξη όταν έβλεπα τον κόσμο να τον σταματάει στο δρόμο και να του δίνει συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις του στο γήπεδο. Η τελευταία φορά που ειδωθήκαμε ήταν μία εβδομάδα πριν από την τραγωδία, στα γενέθλιά του. Την ημέρα του δυστυχήματος τον είχα ακούσει στο τηλέφωνο, λίγη ώρα πριν ανέβει στο αεροπλάνο», δήλωσε στην «Globo».

Ο Σάλα και η Λουίζα

«Αυτό που ήθελα ήταν να επιστρέψει. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με ρωτούν φρικτά πράγματα για το δυστύχημα. Είναι πραγματικά δύσκολο», δηλώνει.

Το πτώμα του Αργεντινού επιθετικού ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αεροσκάφους και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα ο Σάλα υπέστη «θανάσιμο τραυματισμό στο κεφάλι και το στέρνο».

Ο Σάλα ταξίδευε από τη Νάντη της δυτικής Γαλλίας προς τη Βρετανία την 21η Ιανουαρίου για να κάνει το ντεμπούτο του στην Premier League με την Κάρντιφ Σίτι, όταν το αεροπλάνο του εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, ενώ πετούσε πάνω από το στενό της Μάγχης και τελικά συνετρίβη.

Στιγμιότυπο του ζευγαριού
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΙΛΙΑΝΟ ΣΑΛΑ Λουίζα Ουνζερέρ σχέση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ