Σαραντάρα σκοτώνει μανάβη ζουλώντας του τα γεννητικά όργανα για θέση πάρκινγκ - iefimerida.gr

Σαραντάρα σκοτώνει μανάβη ζουλώντας του τα γεννητικά όργανα για θέση πάρκινγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συμπλοκή για τη θέση πάρκινγκ μπροστά από ένα μανάβικο στην κινεζική πόλη Χαικού στην επαρχία Χαινάν, οδήγησε στον πιο πιο φριχτό (αν είσαι άντρας) τρόπο να πεθάνεις που έχει καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

Η 41χρονη -αγνώστου ταυτότητος- γυναίκα, πάρκαρε το σκούτερ της μπροστά από το μαγαζί του 42χρονου θύματος. Εκείνος προσπάθησε να την εμπόδισει. Και ξεκίνησε ο καβγάς.

Στην πορεία η γυναίκα πήρε τηλέφωνο και φώναξε για βοήθεια τον σύζυγο και τον αδελφό της, οι οποίοι έφτασαν άμεσα και άρχισαν να γρονθοκοπούν όλοι μαζί τον μανάβη.

Το τελικό χτύπημα όμως το έδωσε η ίδια 41χρονη Κινέζα, καθώς, κάποια στιγμή στην διάρκεια του καβγά, γράπωσε τα γενετικά όργανα του θύματος και τα ζούληξε μέχρι που εκείνος λιποθύμησε από τον πόνο.

Οι δράστες εγκατέλειψαν την σκηνή του εγκλήματος, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και λίγο αργότερα ξεψύχησε.

Όλα αυτά σύμφωνα με το Κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων China News 24, σε μια είδηση που αποδεικνύει ότι το πάρκινγκ είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον σύγχρονο άνθρωπο.

Και πολεμάει μέχρι θανάτου για να μην το χάσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ