Συλλαλητήριο δημοσίων υπαλλήλων -Ζήτησαν μονιμοποίηση των συμβασιούχων [εικόνες] - iefimerida.gr

Συλλαλητήριο δημοσίων υπαλλήλων -Ζήτησαν μονιμοποίηση των συμβασιούχων [εικόνες]

Συλλαλητήριο δημοσίων υπαλλήλων
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή πραγματοποίησαν εργαζόμενοι και συνδικαλιστικές οργανώσεις και σωματεία από ολόκληρη την Ελλάδα.

Κύριο αίτημα των συγκεντρωμένων είναι η άμεση μονιμοποίηση του συνόλου των συμβασιούχων συναδέλφων τους καθώς και η άρση της συνταγματικής απαγόρευσης μονιμοποίησης των συμβασιούχων.

Με κεντρικό σύνθημα «Εδώ και τώρα διορισμούς τέρμα πια στους εμπαιγμούς», στέλνουν μήνυμα ενότητας στην κυβέρνηση, σημειώνοντας πως μόνιμοι και συμβασιούχοι θα την αναγκάσουν να καλύψει τις κενές θέσεις σε Παιδεία, Υγεία, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλους φορείς του δημοσίου. Ο αγώνας μας είναι ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, στις απολύσεις των συμβασιούχων και στις αποκρατικοποιήσεις. Είμαστε εδώ σήμερα για να διεκδικήσουμε το αυτονόητο: Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους», τονίζουν.

Πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος

Στη κινητοποίηση συμμετείχαν εκπρόσωποι 100 σωματείων εργαζομένων του δημοσίου τομέα.

Κατά τη διάρκεια της πορείας η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί στην οδό Σταδίου, ενώ κλειστές ήταν και η Πανεπιστημίου, Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Ακαδημίας.

Περίπου 700 διαδηλωτές έφτασαν στη Βουλή και βρέθηκαν στην πλαϊνή είσοδο, που βρίσκονταν παραταγμένες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Αντιπροσωπεία τους κατέθεσε τα αιτήματα τους στη Βουλή και λίγο μετά τις 20:00 η πορεία έληξε.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής
Συλλαλητήριο δημοσίων υπαλλήλων -Ζήτησαν μονιμοποίηση των συμβασιούχων [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Σύνταγμα
Κύριο αίτημα των συγκεντρωμένων είναι η άμεση μονιμοποίηση του συνόλου των συμβασιούχων συναδέλφων τους καθώς και η άρση της συνταγματικής απαγόρευσης μονιμοποίησης των συμβασιούχων
Με κεντρικό σύνθημα «Εδώ και τώρα διορισμούς τέρμα πια στους εμπαιγμούς»
Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετέχουν εκπρόσωποι 100 σωματείων εργαζομένων του δημοσίου τομέα
Στιγμιότυπο από την πλατεία Κλαυθμώνος
Η πορεία στο Σύνταγμα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συλλαλητήριο δημόσιοι υπάλληλοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ