Ολυμπιακός: Oυέμπερ αντί Τουπάν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Oυέμπερ αντί Τουπάν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή στον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον επτά ξένους παίκτες και για να μπει στις ελληνικές διοργανώσεις ο Μπριάντε Γουέμπερ, χρειάζεται να μείνει εκτός ο Αξέλ Τουπάν.

Οριστική απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και ο ο Γουέμπερ δεν έχει δηλωθεί επίσημα για τις εγχώριες διοργανώσεις, όμως υπάρχει χρόνος μέχρι τον αυριανό ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό (20:00). Ο Αμερικανός θα είναι εκτός απροόπτου στη 12αδα του Ολυμπιακού και θα πάρει τη θέση του Αξέλ Τουπάν, αυτή τουλάχιστον είναι η απόφαση του προπονητή των ερυθρολεύκων.

Ο μόνος λόγος που δεν έχει επισημοποιηθεί η αλλαγή στις θέσεις των ξένων, έχει να κάνει με την κατάσταση της υγείας του Κώστα Παπανικολάου. Ο 29χρονος φόργουορντ είναι ακόμα άρρωστος και παρότι προπονήθηκε το μεσημέρι, δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπριάντε Ουέμπερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ