Το ΣτΕ απέρριψε και το δεύτερο αίτημα των δικαστικών ενώσεων για το πόθεν έσχες - iefimerida.gr

Το ΣτΕ απέρριψε και το δεύτερο αίτημα των δικαστικών ενώσεων για το πόθεν έσχες

Το Συμβούλιο της Επικρατείας (Φωτο: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεύτερη αρνητική απόφαση εισέπραξαν οι τρεις δικαστικές ενώσεις που ζητούσαν την έκδοση προσωρινής διαταγής με στόχο το πάγωμα των νέων διατάξεων που αφορά στο πόθεν έσχες τους.

Η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου απέρριψε και το δεύτερο αίτημα για προσωρινή διαταγή, ενώ πριν από λίγες ημέρες το Τμήμα Αναστολών του ΣτΕ είχε απορρίψει και την πρώτη αίτηση αναστολής που είχαν καταθέσει 3 δικαστικές ενώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Ενώσεις που δεν κατέθεσαν αιτήσεις αναστολής, δηλαδή δεν ζήτησαν την λήψη προσωρινών μέτρων, είναι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, οι οποίες συμμετέχουν όμως στις αιτήσεις ακύρωσης που θα εκδικαστούν την 1η Μάρτιου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη αίτηση ακύρωσης προσβάλλει την από 9.1.2019 απόφαση του πρόεδρου της Βουλής για την ανασυγκρότηση της επιτροπής ελέγχου του άρθρου 3Α, ενώ οι λόγοι ακύρωσης που επικαλούνται οι Ενώσεις είναι οι ίδιοι και στις δύο αιτήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ