MasterChef: Ο Κουτσόπουλος αποθέωσε τον «κρατς» -«Εχει τόση αθωότητα σε βαθμό παρεξήγησης» [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος αποθέωσε τον «κρατς» -«Εχει τόση αθωότητα σε βαθμό παρεξήγησης» [βίντεο]

Ο Χρήστος Μπάρκας (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χρήστος Μπάρκας, που έχει γίνει γνωστός ως «κρατς», είναι ένας από τους παίκτες του MasterChef που έχει γίνει αρκετά συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό.

Οι μαγειρικές ικανότητες, που έχει δείξει μέχρι στιγμής, αλλά και ο ταπεινός χαρακτήρας του σχολιάζονται από τους φανς του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε για τους παίκτες που έχει στην ομάδα του και φυσικά αναφέρθηκε στον Χρήστο.

Οπως είπε είναι ένα εξαιρετικό παιδί που μαγειρικά είναι καλύτερος απ΄ότι έχει δείξει μέχρι στιγμής.

«Ο Χρήστος μαγειρικά – από αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα – είναι πολύ καλύτερος από αυτό που μέχρι τώρα είχαμε διακρίνει. Και σαν άνθρωπος είναι ένα από τα πιο καθαρά βλέμματα που έχω δει ποτέ. Έχει τόση αθωότητα σε βαθμό παρεξήγησης. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και θα το δείτε και στη διάρκεια των επεισοδίων, είναι καλύτερο από αυτό που μέχρι τώρα έχει δείξει», δήλωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ