Καρέ-καρέ η δραματική διάσωση 9χρονου στα ερείπια της πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη [βίντεο] - iefimerida.gr

Καρέ-καρέ η δραματική διάσωση 9χρονου στα ερείπια της πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη [βίντεο]

Ο μικρός Μαχμούτ ανασύρθηκε τραυματισμένος από τα ερείπια εννιά ώρες μετά την κατάρρευση της πολυκατοικίας (Φωτογραφία: YouTube)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες εικόνες από τη δραματική διάσωση ενός 9χρονου στα ερείπια της πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη βλέπουν το φως.

Στα πλάνα από κάμερα κινητού τηλεφώνου διακρίνονται διασώστες να προσπαθούν να ενθαρρύνουν τον μικρό Μαχμούτ Ταγίπ Αλεμντάρ, να του δίνουν κουράγιο να αντέξει, μέχρι να απομακρυνθούν τα μπάζα που τον καταπλάκωναν και να ολοκληρωθεί ο απεγκλωβισμός του.

«Θα σε βγάλω από εδώ και θα σε πάω στο γήπεδο να δούμε έναν αγώνα. Τι ομάδα είσαι;» ρωτά το παιδί ένα μέλος του σωστικού συνεργείου. «Θα βλέπουμε μαζί αυτές τις εικόνες αργότερα και θα γελάμε», του λέει, ενώ βιντεοσκοπεί τη σκηνή του απεγκλωβισμού.

Το παιδί διασώθηκε τραυματισμένο εννιά ώρες μετά την κατάρρευση της πολυκατοικίας στην περιοχή Καρτάλ στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Αργότερα το επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και του χάρισε μια φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, της Τραμπζονσπόρ και μια μπάλα ποδοσφαίρου.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Kartal'da çöken binadan yaralı kurtarılan 5 yaşındaki Azra Havva Tekgöz ve 9 yaşındaki Tayyip Mahmut Alemdar'ı ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldık. pic.twitter.com/l9bA0Hd2RN

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ