Η ΕΛΙΝ εξελίσσεται σε ολοκληρωμένο ενεργειακό όμιλο – Μπαίνει στην αγορά φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας - iefimerida.gr

Η ΕΛΙΝ εξελίσσεται σε ολοκληρωμένο ενεργειακό όμιλο – Μπαίνει στην αγορά φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας

Σε νέα εποχή μπαίνει η ΕΛΙΝ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ολοκληρωμένο ενεργειακό όμιλο αναβαθμίζεται η ΕΛΙΝΟΙΛ, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στην αγορά του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας ενώ παράλληλα ανεβάζει πολύ υψηλά τον πήχη αναφορικά με τους ελέγχους των καυσίμων.

Το πρώτο βήμα της ΕΛΙΝΟΙΛ, όπως τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΙΝ, Γιάννης Αληγιζάκης, στηρίζεται στο γεγονός πως τα παραδοασιακά καύσιμα αρχίζουν σε όλο τον κόσμο και χάνουν μερίδιο. Ένα μερίδιο που διεκδικεί η ηλεκτρική ενέργεια και το Φυσικό αέριο. Γι’ αυτό και η ΕΛΙΝ, από την 1η Απριλίου προχωρά στην αγορά χονδρικώς ποσοτήτων ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου από την εταιρεία – μέλος της ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ, μέσα από την στρατηγική συνεργασία με την ΗΡΩΝ.

Όσον αφορά στο ρεύμα, τα προϊόντα της ΕΛΙΝ θα φέρουν την ονομασία electricon ενώ του φυσικού αερίου, aerion.


Στα πλαίσια του ανοίγματος αυτού, την επόμενη εβδομάδα, ξεκινά η πρώτη εγκατάσταση φυσικού αερίου στην Θεσσαλία με 2 στόχους:

  • Τις πωλήσεις Φυσικού Αερίου σε αυτοκίνητα που σήμερα βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο, αλλά και
  • την ανάπτυξη πωλήσεων σε Θέρμανση και Βιομηχανία, δεδομένου ότι το δίκτυο Φυσικού Αερίου της περιοχής, είναι μεγάλο και διευρύνεται.

Δέσμευση ποιότητας
Η ΕΛΙΝ, όντας η πρώτη εταιρεία που σε συνεργασία με το ΕΜΠ πραγματοποίησε ελέγχους στα καύσιμα για τον εντοπισμό «παραβατικών» πρατηρίων, προχωρά τώρα ένα βήμα παραπέρα.
Χάρη στην συνεργασία με την Bureau Veritas, μια από τις πιο αξιόπιστες ελεγκτικές εταιρείες στον κόσμο, θα πραγματοποιεί κρυφούς ελέγχους, σε όλο το δίκτυό της, για τις πειραγμένες αντλίες και τις ελλειμματικές παραδόσεις στα πρατήρια. Επίσης, βάζει έναν τρίτο ακόμη φορέα στην εξίσωση. Μετά την σύναψη συμφωνίας με τον μεγαλύτερο ελεγκτικό οργανισμό του κόσμου, τους LLOYD’S, είναι πλέον σε θέση να βεβαιώνει πως η ΕΛΙΝ τηρεί όλες τις διαδικασίες και ότι η Bureau Veritas κάνει όλους τους απαραίτητους ελέγχους. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή διαδικασία, όπου η ΕΛΙΝΟΙΛ πέτυχε την συνεργασία δύο τεράστιων οργανισμών, που συμφώνησαν στο project αυτό, το οποίο και θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου.

Η ΕΛΙΝ εξελίσσεται σε ολοκληρωμένο ενεργειακό όμιλο – Μπαίνει στην αγορά φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας | iefimerida.gr 0

Η ΕΛΙΝΟΙΛ μπαίνει σε μια νέα αγορά και εξελίσσεται σε ένα ενεργειακό όμιλο, με υγρά, στερεά καύσιμα, ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο και βιοκαύσιμα.

Η ΕΛΙΝ εξελίσσεται σε ολοκληρωμένο ενεργειακό όμιλο – Μπαίνει στην αγορά φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ