Αεροπλάνο αποτυγχάνει να προσγειωθεί και καρφώνεται στο χιόνι [βίντεο] - iefimerida.gr

Αεροπλάνο αποτυγχάνει να προσγειωθεί και καρφώνεται στο χιόνι [βίντεο]

Το αεροπλάνο σταμάτησε πάνω σε ένα βουνό από χιόνι. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι επισκέπτες στο γαλλικό χιονοδρομικό κέντρο της Κουρσεβέλ παρακολούθησαν με τρόμο ένα αεροπλάνο να μην σταματά έγκαιρα κατά την προσγείωση και να πέφτει επάνω σε ένα βουνό από χιόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αεροπλάνο Piper PA- 46 επέβαιναν 5 επιβάτες, με τους τέσσερις από αυτούς να μεταφέρονται σε παρακείμενο νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκαν ελαφρά στο περιστατικό που σημειώθηκε στις 8 Φεβρουαρίου. Μία γυναίκα που επέβαινε στο αεροπλάνο φέρει πιο σοβαρά τραύματα.

Οι θεατές παρακολούθησαν με έκπληξη τον πιλότο που προσπαθούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο, με τα ελαστικά του να ακούγονται να στριγκλίζουν στην εξαιρετικά ολισθηρή επιφάνεια του αεροδιαδρόμου.

Επί του παρόντος δεν είναι σαφές πόση ζημιά έχει υποστεί το αεροσκάφος.

Το Courchevel Altiport εξυπηρετεί το ομώνυμο χιονοδρομικό θέρετρο στις γαλλικές Άλπεις και έχει έναν από τους μικρότερους αεροδιαδρόμους στον κόσμο- μόλις 525 μέτρα με μια ανοδική κλίση 18,5 μοιρών.

Σύμφωνα με την εκπομπή του History Channel για τα πιο ακραία αεροδρόμια, κατατάσσεται στην έβδομη θέση των πιο επικίνδυνων στον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ