Θεόφιλος Σεχίδης: Οταν η ιστορία του έγινε επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς [βίντεο] - iefimerida.gr

Θεόφιλος Σεχίδης: Οταν η ιστορία του έγινε επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς [βίντεο]

Στιγμιότυπο από το επεισόδιο του Κόκκινου Κύκλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πολύκροτη υπόθεση του Θεόφιλου Σεχίδη -που το πρωί της Τρίτης «έσβησε» στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού- και της δολοφονίας πέντε μελών της οικογένειάς του αποτέλεσε θέμα επεισοδίου της γνωστής σειράς «Κόκκινος Κύκλος».

Στο επεισόδιο, με ελαφρώς παραλλαγμένες λεπτομέρειες -όπως τα ονόματα- παρουσιάζεται το ψυχιατρικό ιστορικό του Θεόφιλου Σεχίδη, οι σχέσεις του με τα μέλη της οικογένειάς του καθώς και το χρονικό των στυγνών δολοφονιών.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο εμφανίζονται οι Μηνάς Χατζησάββας, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Ελένη Κοκκίδου, Παναγιώτα Βλαντή, Βίκυ Πρωτογεράκη, Πάνος Κρανιδιώτης, Θάνος Γραμμένος, Εφη Παπαθεοδώρου, Θανάσης Δόβρης, Δημήτρης Αγοράς και Γιάννης Ράγκος, με το σενάριο να υπογράφει ο Αλέξανδρος Κακκαβάς και τη σκηνοθεσία ο Μπάμπης Σπανός.

Ολόκληρο το επεισόδιο του «Κόκκινου Κύκλου»:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ