Η νέα γενιά του Nissan Juke θα είναι και ηλεκτρική - iefimerida.gr

Η νέα γενιά του Nissan Juke θα είναι και ηλεκτρική

Η νέα γενιά του Nissan Juke θα είναι και ηλεκτρική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά η Nissan θα παρουσιάσει την καινούργια, δεύτερη κατά σειρά γενιά του πιο μικρού της SUV.

Tου Juke, που αισίως συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική του ιδιαίτερου σχεδιασμού του.

Ιδιαίτερος από πλευράς αισθητικής αναμένεται πάντως να είναι και ο διάδοχός του, που θα βασίζεται στο πλαίσιο CMF-B του ομίλου Renault- Nissan- Mitsubishi, στο οποίο βασίζονται ήδη τα Nissan Micra και Renault Clio. Το συγκεκριμένο πλαίσιο υποστηρίζει τόσο υβριδική όσο και πλήρως ηλεκτρική τεχνολογία, οπότε με τον καιρό θα δούμε και αντίστοιχες τέτοιες εκδόσεις του νέου Juke. Που θα κινείται βέβαια και από turbo κινητήρες βενζίνης -1.000 και 1.600 κυβικών, με τον τελευταίο να φτάνει τους 190 ίππους όπως και στην τρέχουσα γενιά ή και να τους ξεπερνά- και diesel, που βέβαια θα είναι ο καινούργιος 1.5 dCi που κινεί ήδη το Qashqai.

Το εσωτερικό του νέου Nissan Juke αναμένεται αναβαθμισμένο από πλευράς ποιότητας υλικών και συναρμογής, ενώ θα χρησιμοποιηθούν οι πιο πρόσφατες τεχνολογίες σε ότι αφορά την ασφάλεια, την υποβοήθηση του οδηγού αλλά και τη διασύνδεση.

Η νέα γενιά του Nissan Juke θα είναι και ηλεκτρική  | iefimerida.gr 0
Η νέα γενιά του Nissan Juke θα είναι και ηλεκτρική  | iefimerida.gr 1
Η νέα γενιά του Nissan Juke θα είναι και ηλεκτρική  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nissan Juke
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ