Λες και δεν χώρισαν ποτέ: Το απρόσμενο μήνυμα του Τζάστιν Θερού στην Ανιστον για τα γενέθλιά της [εικόνες]

Την τάση να έχει άψογες σχέσεις με τους πρώην της φαίνεται πως έχει η Τζένιφερ Ανιστον.

Αλλωστε μόνο έτσι θα μπορούσε να δικαιολογήσει κανείς το μήνυμα που της έστειλε ο Τζάστιν Θερού για τα γενέθλιά της.

Μπορεί να χώρισαν πριν περίπου ένα χρόνο, αλλά το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως διατηρεί ακόμη άψογες σχέσεις, τουλάχιστον στα social media.

Μπορεί, λοιπόν, ο Τζάστιν Θερού να μην εμφανίστηκε στα γενέθλια της Τζένιφερ Ανιστον όπως έκανε ο Μπραντ Πιτ, o οποίος και έδωσε το «παρών» στο πάρτι της στο δυτικό Χόλιγουντ, αλλά φρόντισε να αφήσει κι εκείνος το «στίγμα» του στέλνοντας της δημοσίως «Χρόνια Πολλά».

Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram, o 47χρονος Θερού, που υπήρξε παντρεμένος για τρία χρόνια με την πρωταγωνίστρια από τα «Φιλαράκια», εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό του για τον παθιασμένο χαρακτήρα της.



«Χρόνια πολλά σε αυτήν την παθιασμένη γυναίκα. Παθιασμένα τρυφερή, παθιασμένα καλόκαρδη... και παθιασμένα αστεία», έγραψε στην ανάρτησή του ο Θερού, συνοδεύοντας το post με μια πραγματικά... άγρια φωτογραφία της Τζένιφερ Άνιστον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @justintheroux στις 11 Φεβ, 2019 στις 1:17 μμ PST

Να σημειωθεί πως η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού παντρεύτηκαν το 2015, μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Ωστόσο ο γάμος τους κράτησε περίπου τρία χρόνια, καθώς η ανακοίνωση του χωρισμού ήρθε τον περασμένο Φεβρουάριο, ξαφνιάζοντας τους πάντες, που πίστευαν ότι η καλλονή σταρ είχε βρει επιτέλους τον έρωτα της ζωής της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ