MasterChef: Η πιο άβολη στιγμή -Οταν ο «κρατς» δεν έπιασε το σχόλιο του Κουτσόπουλου [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef: Η πιο άβολη στιγμή -Οταν ο «κρατς» δεν έπιασε το σχόλιο του Κουτσόπουλου [βίντεο]

MasterChef: Η πιο άβολη στιγμή -Οταν ο «κρατς» δεν έπιασε το σχόλιο του Κουτσόπουλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το Mystery Box ήρθε η ώρα για το τεστ δημιουργικότητας του MasterChef και οι παίκτες κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα πιάτο με βασικό υλικό το φυστικοβούτυρο.

Ο Χρήστος, που έχει γίνει viral λόγω του επικού «κρατς», πήγε στους κριτές μπούτι κοτόπουλο ρολό γεμιστό με λαχανικά, κενέλ φυστικοβούτυρο και σάλτσα βαλσάμικο. Οι κριτές δοκίμασαν και τότε ο Πάνος Ιωαννίδης άρχισε να βήχει, καθώς κόντεψε να πνιγεί.

«Δεν φταις εσύ εγώ», είπε ο κριτής στον παίκτη και ήπιε νερό, λέγοντας ότι στραβοκατάπιε.

Ο Χρήστος κοιτούσε με αγωνία και έδειχνε πολύ μαγκωμένος, κάτι που σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Τότε, ο παίκτης του απάντησε ότι περιμένει να ακούσει την κριτική τους.

Οι κριτές είπαν ότι πρόκειται για ένα νόστιμο πιάτο και ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε ότι ήθελε μια διαφορετική διαχείριση στο κοτόπουλο.

Παίρνοντας το πιάτο του και γυρνώντας στη θέση του, ο Χρήστος ρωτήθηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Χρήστο σε ποια ομάδα είσαι;».

«Σε εσάς» απάντησε ο παίκτης μην καταλαβαίνοντας ότι ο κριτής-σεφ ήθελε απλά να δείξει στους άλλους δύο κριτές πως το νόστιμο πιάτο ανήκει στη δική του ομάδα.

Ο παίκτης, όμως, δεν «έπιασε» την διάθεση του κριτή και αγχώθηκε πως ο σεφ δεν θυμόταν ότι είναι στην ομάδα του και ανησύχησε ότι το πιάτο του δεν ήταν καλό.

Τότε, ο Σταμάτης Κωβαίος προσπάθησε να τον καθησυχάσει, εξηγώντας τι ήθελε να πει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ