Ενας χορευτικός ανεμοστρόβιλος -Η Chanel μας συστήνει το νέο της άρωμα μέσα από ένα υπέροχο μίνι φιλμ [βίντεο]

CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum. Ενα νέο Chanel άρωμα, ή καλύτερα η Eau de Parfum εκδοχή ενός ήδη αγαπημένου αρώματος του γαλλικού Οίκου μας πλημμυρίζει με φρουτώδεις και φλοράλ νότες.

Δημιουργία του αρωματοποιού Olivier Polge του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από πολλά από τα αγαπημένα Chanel αρώματα και του εργαστηρίου αρωμάτων της Chanel, το CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum έρχεται για να μας αναστατώσει ευχάριστα.

Ενα άρωμα με έντονες φλοράλ και φρουτώδεις νότες, έρχεται για να εκφράσει τη θηλυκότητα που εκπέμπει σιγουριά.

Γιασεμί, τριαντάφυλλο, white musk, γκρέιπφρουτ, κυδώνι σε μια αρμονική μείξη. Το αποτέλεσμα ένα άρωμα εξωτικό, φωτεινό, θηλυκό, καθαρό που εκπέμπει μια αίσθηση τρυφερότητας.

Λεπτή και βαθιά ποιητική, αυτή η νέα σύνθεση της Chanel θυμίζει μια γυναίκα της οποίας η χαρά και η εσωτερική λάμψη δημιουργούν μια έντονη γοητεία.

Το CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum φυλάσσεται στο γνωστό στρογγυλό μπουκάλι του Chanel Chance, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το κούμπωμα έχει ασημένια απόχρωση.

Και φυσικά, ένα τόσο ιδιαίτερο άρωμα, δεν θα μπορούσε παρά να λανσαριστεί με μια εξίσου ιδιαίτερη καμπάνια.

Ο Jean Paul Goude -ο οποίος και αυτός είναι συνδεδεμένος με τη Chanel αφού η συνεργασία τους μετράει από το 1990- χρησιμοποιεί όλο το δημιουργικό και αλληγορικό του ταλέντο στην καμπάνια του CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum.

Συνεργάζεται με τον χορογράφο Ryan Heffington (ο οποίος με μεγάλη μαεστρία αναμειγνύει στιλ και πολιτισμούς) και τον μουσικό Sam Spiegel ο οποίος κινείται από την κλασική μουσική ως το hip hop. «Και οι δύο συγχρονίζονται τέλεια μαζί μου, δίνοντας μια κάπως πιο χαλαρή και αυθόρμητη προσέγγιση στην ταινία (δεν είναι ένα απλό διαφημιστικό, είναι ένα μίνι φιλμ) που ταιριάζει απόλυτα με τη δική μου αισθητική», λέει ο Goude.

Και οι τρεις μαζί στήνουν μια ακρόαση θέλοντας να απεικονίσουν με το δικό τους τρόπο το θέατρο της τύχης. «Τι είναι η τύχη; Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω. Αλλά ξέρω ότι η δική μου τύχη, και δεν το λέω για να κολακέψω, είναι να δουλεύεω για τη Chanel», λέει ο Goude.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των τριών, μια μίνι ταινία, μερικών δευτερολέπτων: Ενα κινηματογραφικό και χορευτικό act. Χορεύτριες εκτελούν το χορευτικό τους σε απόλυτο συντονισμό μεταξύ τους, σαν ένας χορευτικός ανεμοστρόβιλος και μεταφέρουν με το σώμα τους το πνεύμα του αρώματος με άψογη αισθητική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum chanel Άρωμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ