Η αηδιαστική ομολογία παρουσιαστή του Fox: Δεν έχω πλύνει τα χέρια μου εδώ και 10 χρόνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αηδιαστική ομολογία παρουσιαστή του Fox: Δεν έχω πλύνει τα χέρια μου εδώ και 10 χρόνια [βίντεο]

Ο Πιτ Χέγκσεθ/ Φωτογραφία: AP- Evan Vucci
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι ήταν στο στούντιο και του είχαν δώσει το χέρι τους νωρίτερα, πιθανότατα άρχισαν να ψάχνουν αγωνιωδώς οινόπνευμα, ακούγοντας την αηδιαστική ομολογία του Πιτ Χέγκσεθ.

Ο παρουσιαστής του Fox παραδέχθηκε στον «αέρα» ότι δεν έχει πλύνει τα χέρια του τα τελευταία 10 χρόνια, επειδή «τα μικρόβια δεν είναι κάτι αληθινό»!

«Εχω αποφασίσει για το 2019 να λέω στον “αέρα” ότι και εκτός “αέρα”. Δεν νομίζω ότι έχω πλύνει τα χέρια μου εδώ και δέκα χρόνια», είπε ο Χέγκσεθ. Οι συμπαρουσιαστές του άρχισαν να γελούν, αν και η μία φώναξε «Κάποιος να με βοηθήσει», ενώ πίσω από τις κάμερες ακούστηκαν επιφωνήματα... σοκ.

«Αλήθεια, δεν πλένω τα χέρια μου. Τα μικρόβια δεν είναι κάτι αληθινό. Δεν τα βλέπω, οπότε δεν είναι πραγματικά», ήταν η απίθανη εξήγηση του παρουσιαστή.

Fox News’ @PeteHegseth admits, unprompted, that he hasn’t washed his hands in 10 years.

“Germs are not a real thing,” Pete says. “I can’t see them, therefore they’re not real.” pic.twitter.com/9hsAb9YA9j

Είναι πάντως να απορεί τι... σοκ θα έχει πάθει ο Ντόναλντ Τραμπ ακούγοντας κάτι τέτοιο. Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δώσει στο Fox περισσότερες συνεντεύξεις από ότι σε οποιοδήποτε άλλο μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο, μεταξύ άλλων και στον Χέγκσεθ. Ομως, ο Τραμπ έχει παραδεχθεί αρκετές φορές ότι είναι μικροβιοφοβικός. «Είμαι τρελός με το πλύσιμο των χεριών. Νιώθω πολύ καλύτερα όταν έχω πλύνει προσεκτικά τα χέρια μου, κάτι που κάνω όσο περισσότερο γίνεται», έχει δηλώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fox μικρόβια πλύσιμο χεριών Πιτ Χέγκσεθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ