Φθιώτιδα: 5χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο -Τραυματίστηκε σοβαρά - iefimerida.gr

Φθιώτιδα: 5χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο -Τραυματίστηκε σοβαρά

Ασθενοφόρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά τραυματίστηκε ένα 5χρονο αγοράκι σήμερα το μεσημέρι, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στο 2ο χμ της Εθνικής Οδού Πελασγίας - Γλύφας, στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το ατύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το παιδάκι, που είναι Ρομά, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 50χρονος κάτοικος Λαμίας, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, κατά τη διακομιδή του το παιδί είχε επαφή με το περιβάλλον, ενώ από το ΑΤ Στυλίδας, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ