Επικό τρολάρισμα με την τουαλέτα της Κέιτι Πέρι στα Grammys -Μοιάζει με... ροζ γύρος [εικόνες]

Μπορεί όλες οι εμφανίσεις στα φετινά Grammys να ήταν κάπως υπερβολικές και ιδιαίτερες, μιας και οι περισσότερες καλλιτέχνιδες επέλεξαν να φορέσουν πιο ψαγμένες δημιουργίες, ωστόσο η επιλογή της Κέιτι Πέρι ήταν το κάτι άλλο.

Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα πομπώδες ροζ φόρεμα του οίκου Balmain, το οποίο άνοιγε υπερβολικά στο κάτω μέρος και το πλήρωσε.

Κι αυτό γιατί οι χρήστες του διαδικτύου αποφάσισαν να την τρολάρουν για την συγκεκριμένη της επιλογή, αναφέροντας πως μόνο φόρεμα δεν θυμίζει αυτό που φόρεσε.

Ετσι οι φωτογραφίες-τρολ άρχισαν να «πέφτουν» βροχή στο Twitter με τους περισσότερους χρήστες του διαδικτύου να αφήνουν ελεύθεροι την φαντασία τους και να αποκαλύπτουν τι τους θυμίζει αυτό το φουσκωτό ροζ πράγμα στο φόρεμά της.

Αλλοι ανέφεραν πως το φόρεμά της θυμίζει μαλλί της γριάς, άλλοι ταμπόν και άλλοι ρολό βαψίματος, δείχνοντας έτσι πόσο πολύ ΔΕΝ ενθουσιάστηκαν με την επιλογή της τραγουδίστριας.

Μάλιστα το περίεργο σχήμα που είχε το κάτω μέρος της δημιουργίας της Κέιτι Πέρι έκανε πολλούς να ξεσαλώσουν στα social media, αναφέροντας πως μοιάζει με γύρο σε σουβλατζίδικο και με καθαριστήρες σε αυτόματο σύστημα πλυσίματος αυτοκινήτου.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι χρήστες συμφώνησαν πως αυτή δεν ήταν από τις πιο επιτυχημένες επιλογές της Κέιτι Πέρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ