Η Nova κυριαρχεί και στα BAFTA 2019 [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Nova κυριαρχεί και στα BAFTA 2019 [εικόνες]

Ο Γιώργος Λάνθιμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ταινίες που έρχονται σε Ά τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova κυριάρχησαν και στα βραβεία της 72ης Απονομής των Βραβείων BAFTA!

Η ταινία «Η Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου απέσπασε συνολικά 7 βραβεία στις κυριότερες κατηγορίες, όπως: Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας, Πρωτότυπου Σεναρίου, Α’ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της Olivia Colman, Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Rachel Weisz, Σχεδιασμού Παραγωγής, Σχεδιασμού Κουστουμιών και Μακιγιάζ / Κομμώσεις.

Η Nova κυριαρχεί και στα BAFTA 2019 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Rami Malek κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Bohemian Rhapsody» η οποία απέσπασε και το βραβείο καλύτερου Ήχου, ενώ ο Mahershala Ali κέρδισε το βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Green Book».

Η ταινία «Vice» απέσπασε το βραβείο καλύτερου Μοντάζ, ενώ η ταινία «A Star is Born» απέσπασε το βραβείο καλύτερης Μουσικής. Στην κατηγορία Κινουμένων Σχεδίων, το βραβείο απέσπασε η ταινία «Spider – Man: Into the Spider – Verse».

Η λαμπερή 72η τελετή των βραβείων BAFTA θα μεταδοθεί αποκλειστικά από την Nova, με ελληνικού υπότιτλους, απόψε στις 22:00, στο Novacinema1HD, ενώ διατίθεται και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Παράλληλα, η Nova δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσους το επιθυμούν να δουν αποκλειστικά πλάνα από το κόκκινο χαλί των BAFTA με αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, καθώς επίσης και με σχολιασμό των λαμπερών εμφανίσεων από την Τώνια Κωνσταντινάκου, μέσω της υπηρεσίας Facebook Live στα παρακάτω link: https://www.facebook.com/Nova/videos/396806717545744/ και https://www.youtube.com/watch?v=5W-N8QGMNSc

Η Nova, γνωρίζοντας από καλό σινεμά, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαμβάνουν καθημερινά το καλύτερο κινηματογραφικό περιεχόμενο. Τον Φεβρουάριο, η Nova μέσω του καναλιού των βραβείων NovastarsHD (θέση 200 στον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος της Nova) προβάλει καθημερινά ταινίες που διακρίθηκαν στα μεγαλύτερα διεθνή κινηματογραφικά βραβεία, όπως Golden Globes, SAG Awards, BAFTA και Oscars, καθώς επίσης και σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ κινηματογράφου, όπως τα Φεστιβάλ των Καννών, της Βενετίας και του Βερολίνου.

Σε αυτό το πλαίσιο, τον Φεβρουάριο στο NovastartsHD προβάλλεται το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Λάνθιμο με δύο ταινίες του: «Ο Αστακός» (21:30) και «Κυνόδοντας» (23:35).Όλες οι ταινίες που προβάλλονται στο NovastarsHD είναι και αυτές διαθέσιμες στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nova Γιώργος Λάνθιμος The Favourite
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ