Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει για το bullying που έχει δεχθεί για τα κιλά της - iefimerida.gr

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει για το bullying που έχει δεχθεί για τα κιλά της

Κατερίνα Ζαρείφη/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα κιλά της και το bullying που έχει δεχτεί εξαιτίας τους μίλησε σε συνέντευξη η Κατερίνα Ζαρίφη, αποκαλύπτοντας πως από δίαιτες έχει δοκιμάσει τα πάντα.

«Έχω δεχτεί σχόλια για το σχήμα μου, βασικά από τον κόσμο των media. Για εμένα, το bullying θα πρέπει να διώκεται ποινικά. Διάβασα ότι το ελληνικό twitter πήρε τις πιο υψηλές θέσεις σε κακεντρέχεια στην Ευρώπη. Στην τηλεόραση, λοιπόν, γίνεται διαγωνισμός κακίας για το ποιος θα πει το πιο δηλητηριώδες σχόλιο. Για να είμαι δίκαιη, αυτό γινόταν πολύ περισσότερα παλιότερα, που υπήρξαν κανάλια που στήθηκαν μ’ αυτή τη φιλοσοφία. Εγώ ένα έχω να πω: τα όνειρα τα κυνηγάμε βάσει των ανθρώπων που μας πιστεύουν, για να διαψεύσουμε αυτούς που μας αμφισβητούν», είπε η παρουσιάστρια στο Page 2, στο ένθετο της εφημερίδας «Νέα Σελιδα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs? (@zarifious) στις 2 Φεβ, 2019 στις 4:22 πμ PST

Οσο για τις δίαιτες που έχει κάνει η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πως μερικές από αυτές ήταν και αρκετά επικίνδυνες.

«Α, καλά, έχω δοκιμάσει τα πάντα: τη δίαιτα του λιναρόσπορου, μια άλλη που έτρωγα μόνο μια σούπα όλη μέρα, τα πάντα! Αυτό που έχω εγώ να πω στα κορίτσια είναι «πολλή προσοχή»! Η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Εγώ, όταν τα ακολούθησα, είδα φως», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs? (@zarifious) στις 15 Δεκ, 2018 στις 4:58 πμ PST

Τέλος, αποκάλυψε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχτεί και φλερτ μέσω των social media, λέγοντας: «Α, ναι, έχω κι εγώ τα τυχερά μου! Αλλά μάλλον η ύπαρξη του Γιάννη μου μπλοκάρει τις τύχες. Ναι, μου έχουν στείλει και διάφορα… σημεία. Μάλιστα, μια φορά ένας κύριος μου στέλνει: «Καλησπέρα σας, είστε υπέροχη». Ευγενέστατος, σκέφτηκα. Και στο καπάκι μού έστειλε και την… προίκα του» δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs? (@zarifious) στις 5 Δεκ, 2018 στις 9:57 μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ