Κανένας μόνος του Αγίου Βαλεντίνου -Ετσι θα βρεις άμεσα ταίρι στη Θεσσαλονίκη! - iefimerida.gr

Κανένας μόνος του Αγίου Βαλεντίνου -Ετσι θα βρεις άμεσα ταίρι στη Θεσσαλονίκη!

speed dating
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μοναδική ευκαιρία για όσους εν όψει της γιορτής των ερωτευμένων νιώθουν... μοναξιές, προσφέρει στις 14 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση που συνδιοργανώνουν, στη Θεσσαλονίκη, το MOMus – Πειραματικό Κέντρο Τεχνών και το Thessaloniki Queer Arts Festival.

Με τίτλο «speed dating» (σ.σ. «ραντεβού... εξπρές» σε ελεύθερη μετάφραση), οι διοργανωτές καλούν όλες και όλους που δεν έχουν βρει το άλλο τους μισό, να σπεύσουν στον χώρο του MOMus (Αποθήκη Β1, λιμάνι), προκειμένου να γνωρίσουν, να επικοινωνήσουν, να συνδιαλλαγούν και να πειραματιστούν με άλλους ανθρώπους.

«Κάθε χρόνο, στις 14 Φλεβάρη εκατομμύρια άνθρωποι καλούνται να αποδείξουν και να επιδείξουν την ευτυχία τους προς το άτομο που έχουν δίπλα τους και γύρω τους. Όλα γεμίζουν με κόκκινο χρώμα και καρδιές, κινούνται πιο αργά, μιας και ο έρωτας ακυρώνει τον χρόνο και τις αισθήσεις των ερωτευμένων» αναφέρουν αρχικά οι διοργανωτές και προσθέτουν:

«Καλούμε όσα άτομα δεν τα κατάφεραν ούτε στην πραγματική ζωή, ούτε στο tinder, ούτε στα καφέ και στους δρόμους της πόλης, να επισκεφθούν το MOMus - Πειραματικό Κέντρο Τεχνών / Experimental Center for the Arts(Αποθήκη Β1, λιμάνι) σε ένα αναπάντεχο και διαφορετικό Speed dating, ανοιχτό σε κάθε πιθανότητα για γνωριμία, επικοινωνία, συνδιαλλαγή και κυρίως πειραματισμό».

Κανένας μόνος του Αγίου Βαλεντίνου -Ετσι θα βρεις άμεσα ταίρι στη Θεσσαλονίκη!  | iefimerida.gr 0

Οι διοργανωτές της πρωτότυπης δράσης υποστηρίζουν ότι «το speed dating είναι μια επίσημη διαδικασία σύζευξης, σκοπός της οποίας είναι να ενθαρρυνθούν τα επιλέξιμα singles να συναντήσουν μεγάλο αριθμό νέων πιθανών εταίρων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Σας καλούμε λοιπόν σε ένα διαφορετικό παιχνίδι όπου όλοι και όλες μαζί θα επιχειρήσουμε να γνωρίσουμε και να ζήσουμε τον έρωτα όπως ακριβώς κάνουν οι "άλλοι και οι άλλες".
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλα τα φύλα και τις σεξουαλικότητες, καθώς και προς κάθε σχεσιακή κατάσταση, ενώ αποτελεί προφεστιβαλική δράση του Thessaloniki Queer Arts Festival» καταλήγει το κάλεσμα.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20:00, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ