Με Zeus+Dione στα BAFTA η σύζυγος του Λάνθιμου [εικόνες]

Με ένα αέρινο φόρεμα ελληνικού brand επέλεξε να εμφανιστεί η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέτ, στα BAFTA 2019.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί με το χρυσό αγαλματίδιο των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας μετά το σαρωτικό πέρασμα που έκανε η ταινία The Favourite στην διοργάνωση, κερδίζοντας 7 βραβεία μεταξύ αυτών και για τον Ά και Β΄ γυναικείο ρόλο.

Αφού, λοιπόν, χαιρέτησε μαζί με την Ολίβια Κόλμαν την Κείτ Μίντλετον, η οποία συνομίλησε για λίγο με την ηθοποιό που πήρε το βραβείο για Ά γυναικείο ρόλο στην αίθουσα του Royal Albert Hall, ο Γιώργος Λάνθιμος περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με την γυναίκα του, Αριάν Λαμπέτ, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές.

Φορώντας ένα μεταξωτό αέρινο φόρεμα του ελληνικού brand Zeus+Δione στις αποχρώσεις του πράσινου και του χρυσού, η Αριάν Λαμπέτ πόζαρε στο πλάι του Ελληνα σκηνοθέτη, ο οποίος δεν άφησε το χέρι της καθ΄όλη την διάρκεια της βόλτας από το κόκκινο χαλί.

Από την πλευρά του ο Λάνθιμος επέλεξε για τη βραδιά ένα σμόκιν και παπιγιόν, αξεσουάρ το οποίο συνηθίζει να φορά στις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί καλλιτεχνικών βραβείων.

Η εταιρία Zeus+Δione σήμερα δημοσίευσε με την σειρά της μία φωτογραφία της Αριάν Λαμπέτ εξηγώντας πως το φόρεμα που επέλεξε η Γαλλίδα ηθοποιός ήταν εμπνευσμένο από «Το Θησαυροφυλάκιο του Τουταγχαμών».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeus+Δione (@zeusndione) στις 11 Φεβ, 2019 στις 2:03 πμ PST

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 και μέχρι και σήμερα ζουν στο Λονδίνο, την ευρωπαϊκή μητρόπολη όπου ο Γιώργος Λάνθιμος εμπνέεται σενάρια και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συνεργασίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ