ΝΔ: Η κυβέρνηση απέτυχε στη διαχείριση του ζητήματος των κόκκινων δανείων - iefimerida.gr

ΝΔ: Η κυβέρνηση απέτυχε στη διαχείριση του ζητήματος των κόκκινων δανείων

Η Μαρία Σπυράκη / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ σημείωσε ότι «η κυβέρνηση απέτυχε στη διαχείριση του ζητήματος των κόκκινων δανείων, όπως και στα άλλα θέματα.

Η ΝΔ ως κυβέρνηση είχε προστατεύσει την πρώτη κατοικία, ενώ το 2016 είχε καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση. Τρία χρόνια η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα αλλά αντιθέτως παρακολουθούμε μια σύγκρουση ανάμεσα στον κ. Φλαμπουράρη και τον κ. Δραγασάκη». Η πρόταση της ΝΔ περιλαμβάνει μέτρα που έχουν ως στόχο την ανακούφιση αυτών που έχουν ανάγκη και όχι των κακοπληρωτών και ταυτόχρονα επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών.

Η κα Σπυράκη σε ερώτηση για το αν η ΝΔ θα αποκαλεί Βόρεια Μακεδονία τη γειτονική χώρα μετά την κύρωση της συμφωνίας, με αφορμή δηλώσεις στελεχών του κόμματος ότι θα συνεχίσουν να αναφέρονται σε αυτήν ως «Σκόπια», απέφυγε να απαντήσει, τονίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσπαθήσει να αμβλύνει τα προβλήματα μιας κακής συμφωνίας, διατηρώντας το δικαίωμα βέτο για την ενταξιακή πορεία της χώρας στην ΕΕ και κυρίως να προστατεύσει τα μακεδονικά προϊόντα που έχουν μείνει επί της ουσίας απροστάτευτα. Με αφορμή την περιοδεία του κ. Μητσοτάκη, το Σαββατοκύριακο, στη Δυτική Μακεδονία, η εκπρόσωπος τύπου το κόμματος σημείωσε ότι «σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που όποτε βγαίνει από το Μέγαρο Μαξίμου έχει ανάγκη από διμοιρίες αστυνομικών, ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε ανάμεσα στους πολίτες, συνομίλησε μαζί τους και αποδεικνύεται ότι η υπεύθυνη στάση του κόμματος στο Σκοπιανό καλύπτει τις ανησυχίες της πλειονότητας των πολιτών».

Παράλληλα επέμεινε ότι το διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου είναι σκηνοθετημένο, υπογραμμίζοντας ότι «οι ρόλοι είναι τόσο μελετημένοι που στη Βουλή είχαν έτοιμους τους στίχους για να απαντήσουν ο ένας στον άλλον».

Τέλος στην υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, έβαλε η Μαρία Σπυράκη. «Αυτές οι συμπεριφορές είναι ξένες με τη ΝΔ», δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, ενώ σε ερώτηση για τον Γιώργο Αυτιά, σημείωσε ότι το θέμα αυτό έχει ήδη λήξει, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Μαρία Σπυράκη κόκκινα δάνεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ