ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης αναιρεί την πάγια γραμμή της ΝΔ για σύνθετη ονομασία των Σκοπίων - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης αναιρεί την πάγια γραμμή της ΝΔ για σύνθετη ονομασία των Σκοπίων

ΣΥΡΙΖΑ/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σε ένα ακόμα κρεσέντο φτηνού και ανεύθυνου λαϊκισμού, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε στη Σιάτιστα ότι εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών σε λίγο χρονικό διάστημα θα καταργηθεί το Βόρεια και θα παραμείνει μόνο το Μακεδονία», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Ο αρχηγός της ΝΔ γνωρίζει πολύ καλά ότι πάνω από 130 χώρες είχαν αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα με την προηγούμενη συνταγματική της ονομασία και την αποκαλούσαν Μακεδονία. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι αυτή που βάζει τέλος σε αυτό», προσθέτει το κυβερνών κόμμα και καταλήγει:

«Ο αρχηγός της ΝΔ, όμως, έρχεται να αναιρέσει την πάγια γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύνθετη ονομασία και πλέον χρησιμοποιεί το επιχείρημα των ακροδεξιών δυνάμεων που αντιτίθενται στην εθνική γραμμή. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που πλέον έχουν πάρει το πάνω χέρι στο κόμμα του κ. Μητσοτάκη και του υπαγορεύουν κανονικά τη γραμμή που ο ίδιος απλώς αναπαράγει. Τελικά, ποια είναι η γραμμή της ΝΔ;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ