Αγρότες μπήκαν με τρακτέρ και αγροτικά στην παραλία του Βόλου [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγρότες μπήκαν με τρακτέρ και αγροτικά στην παραλία του Βόλου [βίντεο]

Αγρότες στο κέντρο του Βόλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Μαγνησίας και κατέβηκαν νωρίς το μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου με τα τρακτέρ τους.

Οπως είχαν ήδη προειδοποιήσει πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί συλλαλητήριο στον Περιφερειακό δρόμο της πόλης, στο ύψος της Ιωλκού και από εκεί οι αγρότες του Πηλίου και του Μαγνησιώτικου κάμπου, κατέβηκαν στην πόλη με τρακτέρ και εκατοντάδες αγροτικά οχήματα.

Οπως αναφέρει το e-Volos.gr ακολούθησε η στάθμευση των οχημάτων στην παραλία του Βόλου και από εκεί πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με τελική κατάληξη το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, για να επιδώσουν το ψήφισμά τους.

Ο αγροτοσυνδικαλιστής Νίκος Αγγελής, από το μπλόκο του κόμβου του Αερινού, μιλώντας στο e-Volos.gr τόνισε: «Το κάλεσμα είναι συλλογικό, όλοι οι αγρότες μια γροθιά, οι εργαζόμενοι της πόλης πρέπει να δυναμώσουν το συλλαλητήριο, ώστε να έχουμε έναν κοινό αγώνα και μια κοινή επιτυχία. Η κυβέρνηση όλα αυτά τα χρόνια και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η Ε.Ε. μας έφεραν σε αυτό το χάλι. Καταδικάζουμε την Ε.Ε. και τους κανονισμούς που εφαρμόζονται στην αγροτική πολιτική, με συνέπεια σήμερα να εισάγουμε το 80% σε αγροτοδιατροφικά προϊόντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ